Szeptember 15-ig lesznek forgalomkorlátozások az atlétikai vb miatt

MTI

2023.08.24. 11:27

Az atlétikai világbajnokság miatt szeptember 15-ig ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el a főváros több kerületében.

Az atlétikai világbajnokság miatt szeptember 15-ig ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el a főváros több kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon azt írta, hogy a korlátozások Budapest I., V., VI., VIII., IX., XII., XIII., XIV. és XXI. kerületét is érintik.

Ideiglenes lezárják augusztus 24-én Hősök terét körben, kivéve a Dózsa György útnál, az Andrássy út, a Bajza utca egy részét, és több VI. és XIV. utca egy-egy szakaszát.    

Augusztus 26-án és augusztus 27-én 4 órától 12 óra 30 percig a Budapest I., V., VI. és XIV. kerületében több mind negyven út és utca lesz lezárva részlegesen.

Augusztus 27-én a Hősök terén, továbbá Kós Károly sétány, a Dózsa György út és az Andrássy út egy részén lesz forgalomkorlátozás.

Augusztus 28-án a Kodály köröndön lesz részleges lezárás, továbbá augusztus 30-án és augusztus 31-en ismét lezárják a Kós Károly sétány belváros irányú forgalmi sávját egy szakaszon és a Hősök tere egy részét.

Szeptember 15-ig számos utcában tilos lesz parkolni is. A lezárások és forgalomkorlátozások részleteiről a police.hu oldalon lehet tájékozódni.

.