A strandok éjszakája Bükfürdőn

2010.08.14. 10:17

Bükfürdőn, a strandpartin jártunk. Képgaléria, SP, VJ Zola és a bikinis lányok.

Bükfürdőn, a strandpartin jártunk. SP, VJ Zola és a bikinis lányok.

Bük-fürdő – jelentős beruházások nyomán – egyre színvonalasabb feltételekkel csalogatja a termálvizek szerelmeseit.

Ma már az igényes szolgáltatáshoz nem elegendő a kiváló minőségű víz. Kiegészítő, több korosztálynak szóló programok is kellenek, mint pénteken Bük-fürdőn, a strandok éjszakáján.

Strandok éjszakája Bükfürdő

 

A csábító invitáció hazai hírességek jelenlétét ígérte az élményfürdés mellett. A teremtés koronáinak a Blikk Szépét, Devecser Anikót, a gyengébb nem számára pedig SP énekes-rappert és a VIVA-tévés VJ Zolát (az olvasót arra kérem, hogy utóbbit ne keverje össze az Emilé keresztnevű franciával: a különbség legalább annyi, mint a naturista és a naturalista között; egyébként esetükben az Éder Krisztián és az Ujvári Zoltán Szilveszter polgári név csak más szerepkörükben funkcionál).

A parton „partyarc” minőségében lépett fel SP, aki a Kép maradsz című opusával elnyerte idén a BRAVO OTTO „Legjobb magyar klip” díját. Előtte Zola már megteremtette a kellő hangulatot ahhoz, hogy teljes legyen a sikere, az időjárás meg azt, hogy egyben viharos is.

Strandok éjszakája Bükfürdő

Az előre eltervezett programot és a szépszámú nézőket az erős széllel érkező nyári zápor terelte a szabadtéri koncert után a párás, zárt térbe (rég tudjuk: „azért a víz az úr”).

Így azután a látvány-tervek közül elmaradt az üstökös-figyelés, de megmaradt a sztárbámulás, na meg az ifjak játékos mustrája. A Zola által rendkívül szellemesen levezényelt vetélkedés után a zsűri, Devecser Anikó és SP eredményt hirdetett.

Strandok éjszakája Bükfürdő

A győztesek: Ambróczi Viven (11-dikes, nagykanizsai gimnazista) és Németh Zoltán (celldömölki, idén érettségizett ifjú).

Jutalmuk egy-egy görögországi utazás.

 

.