Szombathelyi szilveszteri ajánló

2014.12.30. 10:59

Szombathelyen hova menjünk szilveszterkor és milyen mélyen nyúljunk a pénztárcánkba? Íme néhány ajánlat.

Szombathely és környékén milyen szilveszteri programok közül válogathatunk? Hova menjünk szilveszterkor és milyen mélyen nyúljunk a pénztárcánkba? A kínálati lista nem teljes, csak kiragadtunk néhányat a szombathelyi ajánlatok közül.

Szilveszter a sárvári fürdőben
Szilveszteri medence parti , habparti, retrodisco az egész fürdő területén.
A fürdő sztárvendégei Südi Iringó és Wolf Kati. Részletek programokat itt tudjuk megnézni.
A sárvári fürdő programjai 20.00 órától kezdődnek.
Belépő felnőtteknek 8500 Ft, gyerekeknek 4000 Ft, mely egy pár virslit vagy korhelylevest (választható) és egy pohár pezsgőt foglal még magába.


Bellagio Bowling
Svédasztalos vacsorát és korlátlan pezsgőfogyasztást kínálnak a Bellagio Bowling klubban. Több évtizedet átölelő slágerekkel várják a szilveszterezőket.  Asztalfoglalás ajánlott!
 

Szilveszterezés a New York Café-ban
Szilveszter éjjelén a hangulatról a Madhouse Presents három DJ-je a Slotx, David Dusty, Magnus Jr. és az Egotrippin csapat feje Carl Noetic gondoskodik. Éjfélkor mindenki vendég egy pohár pezsgőre és virslire. Az éjszaka itala a Martini Royale koktél.

Szombathely és környékén szilveszteri programok

Május 1 Söröző és étterem
A Május 1-ben fergeteges Sláger Buli t ígérnek szilveszter éjszakájára. Zenét az est folyamán DJ Bluff nyújtja. Belépő vacsorával 3000 Ft. Itt is ajánlott asztalt foglalni.
 

Szilveszter a Tó Vendéglőben Szombathelyen
2014 szilveszteri menükínálata svédasztalos, melyben megtalálható az előételek között a libamájpástétom mézes mazsolával, főételeknél a harcsapaprikás vagy malacsült. Éjfélkor lencselevest, virslit és töltött káposztát szolgálnak fel a vendégeknek. Öt féle bor, csapot sör, üdítőitalok fogyasztása is benne van a belépődíjban; mindezt fejenként 13500.- forintért. A teljes menükínálatot itt találják.

Szilveszter a Café Mólóban
Kétféle menüből választhatnak a Café Molóban szilveszterezők, 6990 Forintért. A menü kínálatukban megtalálható a vörös lazac Chevice salátával, a kacsamell vagy bélszín. Éjfélkor
lencsefőzeléket vagy korhelylevest szervíroznak a vendégeknek.


2014-es szilveszteri program a szombathelyi Fő téren
Ha a nagy hideg és a hófúvás nem riaszt el bennünket, Szombathely Fő terén is búcsúztathatjuk a 2014-es évet. Este 10 órától már térzenét kínálnak, majd „popslágerek tamburán” következnek.
A Himnusz és a polgármesteri köszöntőt követően, Pély Barna, és zenekara, a United szórakoztatja a szombathelyi közönséget éjfél után. Részletesebb program itt.

Szilveszter Józsi Bácsi Vendéglőjében
9500.- forintért kétféle menü közül lehet választani, zenei aláfestést a Spectrum zenekar adja. A menükínálatokhoz egy pohár Martinit és egy pohár pezsgőt is adnak. Érdemes előre asztalt foglalni.


Palace Café Szombathely
SZILVESZTER BYE BYE 2014 plakátjáról ennyit tudhattunk meg, hogy a belépő éjfélig 1000 forint, éjfél után 2000.-Ft.

.