Szombathely egyik legnépszerűbb étterme a gasztronómiára helyezi a hangsúlyt a 2012-es évbúcsúztató estéjén.
„Az idei szilveszter nálunk kicsit különbözik a korábbiaktól. A hagyományos, mondhatni kicsit elkoptatott programokat mellőzzük, és a felszabaduló anyagiakat inkább az ételkínálatra fordítjuk” – mondta érdeklődésünkre Söptei Zoltán, a szombathelyi Tóvendéglő üzletvezetője.
A vendégek így egész este folyamatosan fogyaszthatnak mindenféle finomságot, melyeket egy külön éjféli ételsor (kolbászos lencseleves, virsli, töltött káposzta, konyakos halpástétom stb.) egészít ki.
Hogy teljes legyen a szilveszteri és az újévi hangulat, az étterem teraszán krampampuli és sült gesztenye is készül majd.
Részletek a plakáton:
Kattintson a képre a nagyításhoz!
A Tóvendéglő szilveszteri gasztronómiai kínálata már csak azért is figyelemre méltó, mert – ahogy arról lapunk is beszámolt – a 2012-es Dining Guide a helyet Magyarország 100 legjobb étterme közé sorolta.
Asztelfoglalás: (94) 900 700, vagy személyesen.
A Tóvendégéő honlapja