Szimfonikusokkal, lézerrel és felhőszakadással startolt Szombathelyen a Savaria Karnevál

2010.08.20. 05:13

 Az ALON internetoázist üzemeltet a helyszínen, és mindenféle jóval kecsegtet.

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

A szokásokhoz híven egy kiadós eső is a programba került a hivatalosan csak pénteken, a valóságban már csütörtökön elindult Savaria Történelmi Karnevál. Az ALON internetoázist üzemeltet a helyszínen, és mindenféle jóval kecsegtet.

Csütörtök reggel óta áll az ALON internet sátra a szombathelyi Fő téren, a karnevál kellős közepén, a Szentháromság-szobor szomszédságában.

Délutánra minden tekintetben sikerült beizzítani a technikát, így az első vendégek már meg is érkeztek, hogy igénybe vegyék az ingyen internetet, levelezzenek, programot nézzenek, vállalkozói szerződést töltsenek le és hasonlók.

Alon.hu sátor
Így nézünk ki

Sokan emlékeznek ránk tavalyról.

Az idénre alaposan kibővült a tevékenységünk.

Az internet mellett ingyenes karneváli fotózással (délelőtt 11-12, illetve délután 16-19 között), egy kicsi, de takaros italpulttal, információs és tájékozató kiadványokkal, reklámajándékokkal és nem utolsósorban az ALON férfi és női celebjeivel találkozhat itt a szerencsés látogató.

Mindemellett az olvasónk most először kézbe is vehetnek minket. Tegnap ugyanis utcára került lapunk első print kiadványa, a Szombathelyi titkok. A 10 ezer példányszámban készült, igencsak pofás információs anyagot munkatársaink a karnevál területén terjesztik, aki biztosra akar menni, jöjjön a sátorhoz.

Ami a karnevált illeti, az elmaradhatatlan esővel indított.

Már délután is gyanús volt a dolog, ugyanis az ég így nézett ki:

Felhő a város felett

Aztán esett is kicsit, majd később jobb idő lett, hogy olyan 9 óra tájban egy felhőszakadás szétverje a Savaria Szimfonikus Zenekar mindenféle lézerrel és füstgépekkel kiegészített – nem mellesleg teltházas - koncertjét a városháza előtti nagyszínpadon.

A kiadós vihar után – mely során lapunk rutinosan áramtalanított, víztelenített, kármentett stb. a sátorban – ismét elindult az élet a karnevál területén, különösen a borok utcája volt élettel teli még az éjszakai órákban is.

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

A Savaria Szimfonikus Zenekar koncertje

Eső
 

.