Hirdetés

Kalapáccsal támadt alvó feleségére egy férfi Szombathelyen

2016.05.09. 07:50

A rendőrség keresi.

Hirdetés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Horváth Gábor szombathelyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható 32 éves férfi szombathelyi lakásukban egy kalapáccsal több esetben fejbe vágta és testének több pontján egy éles tárggyal megvágta alvó feleségét 2016. május 9-én az éjjeli órákban, majd ezt követően a helyszínről elmenekült - olvasható a rendőrség honlapján.

A keresett férfi 185 centiméter magas, erős testalkatú, haja rövidre nyírt, barna színű.

Emberöléssel gyanúja miatt keresik a szombathelyi férfit

Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték a szombathelyi Markusovszky kórházba a mentők - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit látta, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.