Eladólistán a szombathelyi Égáz-központ (frissített)

2013.09.18. 13:19

Időközben a GDF-SUEZ válaszolt a kérdéseinkre. Most mi voltunk figyelmetlenek.

Eladó a szombathelyi Suez központ

A GDF-SUEZ 369 millió forintért árulja a Rákóczi Ferenc utcai ingatlant.


(A cikket azért kellett frissítenünk, mert most mi hibáztunk. A GDF-SUEZ - az előző verzióban leírtakkal ellentétben - időben válaszolt kérdéseinkre, csak a levél elkeveredett a napi több száz küldeménnyel gyarapodó postafiókunkban. Szóval a frissítés mellé jár egy elnézéskérés a cég fele is.) 


Akinek mostanában van dolga a szombathelyi gázszolgáltató Rákóczi Ferenc utcai központjában, a bejárat mellett jobbra egy méretes táblát lát, amelyen az áll, hogy „Eladó!”, alatta a cég telefonszáma.

Suez eladó


A cég honlapját felkeresve meg is találtuk a cég eladó ingatlanjai között a szombathelyi épületet.

Az értékesítéssel és az ügyfélszolgálat esetleges elköltöztetésével kapcsolatban Varga-Futó Ildikó, a cég kommunikációs igazgatóságának PR szakértője azt közölte lapunkkal, hogy „az ingatlan jelentős felújításra szorul és társaságunk úgy döntött, hogy egy modernebb, jobb állapotban lévő ingatlanba vinné ügyfélszolgálati irodáját".

Az ingatlan már 2012 ősze óta eladási listán van – tudtuk meg.

„Jelenleg keressük Szombathely belvárosában vagy annak peremén az új bérlemény helyét. Fontos szempont a jó tömegközlekedés, mivel az a célunk, hogy a fogyasztóink minél egyszerűbben és kényelmesebben tudjak eljutni hozzánk” – fogalmazott Varga-Futó Ildikó, hozzátéve, hogy a fogyasztókat időben tájékoztatni fogják az esetleges változásról.

A honlap szerint a 3691 négyzetméteres, jól ismert szombathelyi épületért 369 millió forintot kér a tulajdonos, a GDF-SUEZ-csoporthoz tartozó ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt.

Eladó a szombathelyi Suez központ


A nyolcvanas években épült irodatömb az eladó szerint „funkcionálisan átgondolt, esztétikai megjelenése kedvező, közepes-jó műszaki állapotú”.

Ide tartozik, hogy Vas megyében több ingatlanját is árulja a GDF Suez: Kőszegen egy 10, Szentgotthárdon egy 7 milliós ingatlantól igyekszik megszabadulni a cég,.

Ezekkel kapcsolatban azt tudtuk meg, hogy ezek használaton kívül vannak, ezért árulják őket.

A GDF-SUEZ honlapján mellesleg arra biztatja dolgozóit és üzletfeleit, hogy jutalék ellenében segítsenek értékesíteni az épületeket.

.