Szombaton nyit a Termálfürdő – gazdag a programkínálat a nyári szezonra

2011.05.25. 13:43

Az árak nem változtak. Szent Iván éji programok, éjszakai fürdőzés, vetélkedők és Guiness rekord kísérlet a kínálatban. Czika László fotóival.

Május 28-án, szombaton nyit a szombathelyi Termálfürdő, ezt egy sajtóreggeli keretében jelentette be a Vasivíz Zrt vezetése.

Krenner Róbert vezérigazgató elmondta, az idén is színes programokkal készülnek a szezonra élő rádiós kívánságműsorokkal, éjszakai fürdőzésekkel, filmvetítésekkel próbálják érdekesebbé tenni a kikapcsolódást.

A részletekről már Kántás Zoltán a fürdő vezetője számolt be.

Idén először a fürdő is rész vesz a Szent Iván éji rendezvényekben, de az elmúlt két évben már bevezetett éjszakai fürdőzéseket is folytatják.

Idén ünnepli az uszoda a fennállásának harmincadik évfordulóját, amit egész napos tematikus gyermekprogramokkal, sportvetélkedőkkel és további meglepetésprogramokkal próbálnak színesebbé tenni.

Ami az árakat illeti, jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis a belépők nem drágultak, a kedvezményes családi belépő 2470 Ft, amely az uszoda és a fürdő látogatására is érvényes.

Zsebők Györgyi kommunikációs referens már egy június 8-i Guiness rekordkísérlethez való csatlakozást jelentett be, melynek során a szombathelyi Fő téren az egyszerre, egy időben csapvizet fogyasztó legtöbb ember csúcsát kívánják megdönteni.

Az országos kezdeményezés célja, hogy felhívják a figyelmet a vezetékes ivóvíz értékeire és a szervezetre gyakorolt jótékony hatására.