Teljes az AlteRába 2012-es fellépőlistája

2012.02.15. 11:31

Teljes az AlteRába 2012-es fellépőlistája, a körvonalak után most már biztosan tudni lehet, kik lesznek ott a Rába-parton a júliusi alternatív zenei fesztivál színpadán.

Odett és a Balkan Fanatik neve került a múlt héten a programfüzetbe elsőként, mostanra pedig kiderült, hogy a 30Y, a Kiscsillag és a Magashegyi Underground mellett fellép még a körmendi eseményen a PASO, és a nemrég új albummal előrukkolt Heaven Street Seven is. A mostanában egyre népszerűbb Intim Torna Illegál formáció koncertjét is élvezhetik majd azok, akik kilátogatnak július 19. és 22. között a Rába Parkba.

A közönségszavazást elnyert Road természetesen szintén bekerült az illusztris névsorba, mellettük pedig az alternatív zene krémjét a Vad fruttik is képviseli. Új hang lesz a fesztiválon Péterfy Bori, aki a LOVE BAND társaságában érkezik a nyáron Körmendre.

Íme a III. Monster AlteRába Fesztivál fellépői: Odett, Balkan Fanatik, ED PHILIPS, Major, Firkin, Barabontó, Ocho Macho, Stone Desert, Depresszió, A Gátnál, Zaporozsec, Pál Utcai Fiúk, Anima Sound System, Halor, Kocsmazaj, 30Y, Magashegyi Underground, PASO, Intim Torna Illegál, Heaven Street Seven, Kiscsillag, Péterfy Bori & LOVE BAND, Road, Vad Fruttik.

Körmenden 2012-ben július 19. és 22. között rendezik meg a zenei programot, amelynek újdonságai a www.alterabafesztival.hu oldal mellett a facebook-on is elérhetőek.

.