Hirdetés

Hirdetés

fürdők

Ismét alapkövet tettek le Bükfürdőn: épül az új csúszda- és szaunarészleg is

2010.09.28

Az alapkövet kedden tették le, de a daruk és a munkások már javában szorgoskodnak. Világszínvonalat ígérnek.

Mörbisch, a nyugalom szigete a Fertő-tónál (strandteszt + képsorozat)

2010.09.14

Egy idilli, apró, gyönyörűen gondozott strand a Fertő-tó osztrák oldalán, szigettel, tökéletes gyeppel és nyomott árakkal.

Születésnap a medence szélén: Ötéves a Vulkán fürdő

2010.08.22

Egy 5 évesnek - emberi mértékkel - már komoly jogai vannak.

A borgátai termálfürdő: egyszerű és nagyszerű (strandteszt)

2010.08.15

Változatlanul a környékbeli, nem túl drága, nem trendi, nem csúszdás, inkább egyszerű, de nagyszerű helyekre utazunk, mint például Borgáta.

Baywatch 2010 Sárváron: újra keresik Pamela Anderson utódját

2010.08.03

Uniós projektet reklámoz majd a magyar Baywatch lány, aki egy hét alatt 250 ezer forintot is kereshet. Természetes szépségeket keresnek.

A Horváth család és Pókember volt a leggyorsabb - Jótékonysági jelmezes csúszdaverseny Sárváron (képgalériával)

2010.07.24

Félmilló forint gyűlt össze a világ első jelmezes csúszdaversenyén. Képgaléria.

100 ezer forintos strandbelépő Sárváron

2010.07.18

100 ezer forint a legdrágább jegy arra csúszdaversenyre, amelynek bevételeiből a felsőzsolcai árvízkárosultakat támogatják majd. A július 23. - ra érvényes belépő áráért mindössze egy lángost és egy korsó sört kap majd az a VIP vendég, aki szeretné páholyból nézni a világ első jelmezes csúszdaversenyét, amelyet a sárvári fürdőben rendeznek meg.

A fonyódi strand: nosztalgiával kevert pancsolás a 29 fokos Balatonban (strandteszt)

2010.07.14

Néhány évvel ezelőtt ingyenessé tették a Balaton déli partjainak strandjait. A lehetőségen és a hőségriadón felbuzdulva egy hétfői nap érkeztünk a minden sznobizmusból mentes fonyódi strandra.

Ismét éjszakai fürdőzés Szombathelyen (képgaléria)

2010.07.09

Felbuzdulva a tavalyi sikeren, ismét elindult a mozizással összekötött éjszakai fürdőzés a szombathelyi termálfürdőben. Csütörtökön este volt az első rendezvény, amit még három követ a nyáron. Képek.

Pálmafák nőttek Bükfürdőn, ahol a térség legprofibb szaunaparkját építik majd

2010.06.27

Nemrég egy sárvári átadáson jártunk, most pedig egy pálmafás beach club átadás kapcsán arról tájékozódtunk, mi újság Bükfürdőn. Nem panaszkodnak.

Kinyitottak a szombathelyi strandok (képgaléria + árak)

2010.06.06

Nemcsak a nyár, hanem a strandidő is eljött. Éppen ideje volt. Szombathely mindkét strandja kinyitott a hétvégén, ahogy ezt a vasárnap délután készült fotók is tanúsítják.

Lehet, idén nem nyit ki a győri strand

2010.04.21

Nem biztos, hogy kinyithat idén nyáron a győri strand, mert kétséges, hogy jelenlegi állapotában kap-e működési engedélyt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálattól (ÁNTSZ) - mondta szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Németh Zoltán alpolgármester.

Harkányfürdő ma: időutazás egy ezresért (fürdőteszt képgalériával)

2009.07.25

A világ bonyolult, de az „Érdemes-e Harkányig utazni fürdeni?” kérdésre egyértelmű „Nem!” a válasz. „Olyan, mint mondjuk Bükfürdő volt 20 évvel ezelőtt” – mondja az öcsém, mikor azt kérdezem, hogy jellemezze a létesítményt. A helyszínen kiderül, óvatosan fogalmazott. .

Mesteri fürdője - Az aranyos fapados

2007.07.30

Nem kell messzire menni a kikapcsolódásért, ha már nem ugyanazokat az arcokat látom magam körül, az már nekem tökéletes, mondja párom, így az idén nyári hosszú hétvége programban megint a megyében választottunk bebarangolni és fürdőzni valót. Hegymászás a Ságon, lazítás Mesteriben.

A Lenti Gyógyfürdő

2004.12.16

A lenti fürdő egy kisváros kis fürdője, annak minden lehetséges szeretnivaló előnyével és fejcsóválásra okot adó hátrányával. Akik számára a nyugalom és a kellemes meleg víz fontosabb a szolgáltatások listájának hosszánál, azok egy nagyon vonzó helyet találnak a zalai végeken.

Megújul a tarcsafürdői Burgenland Termálfürdő (látványképekkel)

2010.09.18

A Szombathelytől 40 kilométerre levő Tarcsafürdőn (Bad Tatzmannsdorf) termálmedencével kombinált fürdőtavat is építenek.

Szerkesztőségi körkérdés: Melyik a kedvenc magyar vízpartotok?

2010.08.28

Csak szépen sorban. Miután megmutattuk a világ legszebb tengerpartjait, majd megtippeltük őket Európában is, most hazai vizekre evezünk.

Szombathelyi lány az idei Baywatch-verseny győztese (képgalériával)

2010.08.19

Csütörtökön Sárváron kiderült, ki lesz Magyarország legjobban fizetett úszómesternője. Nem mindennapi fotók, ugymond.

A strandok éjszakája Bükfürdőn

2010.08.14

Bükfürdőn, a strandpartin jártunk. Képgaléria, SP, VJ Zola és a bikinis lányok.

Befejeződött a zalakarosi sétány felújítása

2010.07.26

Már Sárváron van Batman hasonmása?

2010.07.20

Nem hittek a szemüknek azok a nyaralók, akik napokban a sárvári fürdőbe látogattak. Shrek, Batman, Pókember és János Vitéz hasonmások lepték el a strandot. Ők a pénteki jótékonysági csúszdaversenyre „edzettek”.

A huszonötmilliomodik vendéget fogadták Zalakaroson

2010.07.16

Fürdenek a japánok (videó)

2010.07.10

Még mielőtt nekiállnánk panaszkodni, hogy sokan voltak a standon, vessünk egy pillantást az egyik tokiói hullámfürdőre.

Nyári tipp: Vasvári fürdő és a mihályfai pincék

2010.06.30

Régóta készülünk kipróbálni a vasvári termálfürdőt, erre most sort is kerítettünk. De ha már a Vasi Hegyhát fővárosába ellátogattunk, megnéztük a petőmihályfai hegyet is, a védett pincékkel együtt.

Darth Vader a jó oldalon: Új csúszdákat és egyebeket adtak át a sárvári fürdőben (képsorozattal)

2010.06.19

Egyre nehezebb követni, hogy mikor és mit adnak át a sárvári fürdőben.

A sárvári fürdő igazgatója azt szeretné, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium alá tartozzanak a gyógyfürdők

2010.05.25

A Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztériumnál lenne a legjobb helye a magyar fürdőknek - véli Vancsura Miklós, a sárvári fürdő igazgatója, a Magyar Fürdőszövetség néhány napja megválasztott új ügyvezető elnöke, aki szerint a hazai fürdők nemzetgazdaságban betöltött szerepüknél fogva az eddiginél jóval nagyobb állami figyelmet érdemelnének.

Futurisztikus pihenőterek Bükfürdőn

2009.11.04

Szerdán átadták Bükfürdő új büszkeségét, a félezer ember befogadására alkalmas pihenőépületet. A mintegy 700 millió forintos létesítménnyel a bükiek igyekeznek felvenni a tempót az osztrák és a szlovén fejlesztésekkel, és egyben télen is garantálni azt a szintet, amit a település szállodái alapból tudnak. .

Zalakaros nyáron: az árnyas labirintus (fürdőteszt)

2009.06.21

Több világ küzd meg egymással Zalakaroson. Először is itt van a gyógyvízre építő melegvizes áztatás, aztán itt a hagyományos családi hancúr. Mellettük egyre nagyobb teret követel magának a nyugatról beszivárgott élmény-wellness vonal. Ha ez kellőképpen kaotikusnak hangzik, akkor közel járunk az igazsághoz. .

Vulkán Fürdő, Celldömölk

2007.06.06

Hallottunk jót is, rosszat is a celldömölki fürdőről, így a szokásosnál is kíváncsibban utaztunk strandot tesztelni a lábához. Egy kellemes nap után arra a következtetésre jutottunk, hogy Vulkán Fürdő nem több és nem kevesebb, mint egy kisváros szerethető strandja. Annak viszont korrekt - igaz, furcsa árképzéssel.

Szombathely - Az új Tófürdő

2003.06.24

A név és a helyszín kivételével – hál’ istennek - semmi sem emlékeztet az ugyanilyen nevű elődre. Szombathely városi strandja pofás, kulturált és használható, mi több, az árak is bizonyos határokon belül maradnak. Ám nem árt tudni: ez nem termálstrand, a víz bizony hűvös.