Hirdetés

Hirdetés

gyermek

A kislány, aki örökké élhet

2015.04.19

Láttad?

Játszva tanít a szombathelyi KRESZ Park: nyitva tartás, árak

2015.04.15

Fókusz

Idén április 18-án, azaz most szombaton nyit. 

Sikerült megvigasztalni a kisfiút

2015.04.10

Láttad?

Meteorológiai élménypark nyílt Bécsben

2015.03.30

Régióinfó

A látogatók is kutatókká válhatnak.

Megható pillanat egy kisfiú életében

2015.03.22

Láttad?

Mosolygó babák

2015.03.14

Láttad?

„Amikor elkezdtem újszülött babákat fotózni, észrevettem, hogy olykor szívmelengető és ragályos nevetéseket eresztenek meg. Lassan megtanultam azokat  a előjeleket, melyek a ezeket a nevetéseket előzik meg, én meg ott álltam készenlétben a fényképezőmmel”  - magyarázza ezeket a fotókat Sandi Ford. A Londonban élő hölgy egyike a legismertebb babafotósoknak, képeivel számos díjait nyert. Még több kép >>>

A kislány, akinek ajándékokat hoznak a varjak

2015.03.03

Láttad?

Először azt hittük, a szokásos internetes átverés, de mikor a hírforrás után eredtük, kiderült, hogy az eredeti hírt a BBC közölte. A történet évekkel ezelőtt kezdődött, amikor a Seattle-ben élő, most 8 éves Gabi Mann (első kép) gyakran elejtette a kertben az ételét, és ezt kifigyelték a varjak. A kislány később az iskolába menet is juttatott falatokat a madaraknak, majd felállítottak egy madáretetőt a kertben, amit testvérével közösen töltöttek. Nem sokkal később a varjak ajándékokat kezdtek el elhelyezni az etetőbe. A legváratlanabb tárgyak érkeztek, csavarok, gombok, gyöngyök, ékszerek és minden, ami egy varjú csőrébe elfér. Az ajándékok azóta folyamatosan jönnek, Gabi pedig lelkesen rendszerezi és leltározza őket, a különös gyűjtemény (második fotó) a kislány legféltettebb kincse. Innen.

Betiltották a disznóhúst egy londoni kerület általános iskoláiban

2015.02.13

Láttad?

Túl költséges ellenőrizni, hogy melyik gyerek eszik és melyik nem disznóhúst – ezzel az indokkal döntött úgy London Islington nevű kerületének önkormányzata úgy, hogy betiltja a disznóhúst a kerület általános iskoláiban. A különböző vallási és etnikai hátterű gyerekek gyakran nem tudják megállapítani, hogy az étel milyen húsból készül, vagy nem tartják fontosnak a vallási és egyéb szempontokat – mondta a kerület szóvivője. A brit nemzeti disznóhús szövetség aggodalmát fejezte ki a fejlemények miatt, mondván a disznóhús tápláló és gazdaságos étel. Innen.

Az igazi barátság bizonyítéka

2015.02.11

Láttad?

A finnországi Mikulás Szombathelyt is meglátogatta

2014.12.04

Fókusz

Lelkes gyerekek sokasága várta a nagyszakállút.

Tragikus jövő felé tartanak a magyar fiatalok

2014.11.03

Aktuális

A mai huszonéves nők 40 százaléka gyermektelenül, 60 százaléka pedig házasság nélkül élheti le az életét.  

Nincs férfi, aki ne irigylné ezt a kisgyereket

2014.08.06