Hirdetés

Hirdetés

Győr-Moson-Sopron

Győr-Moson-Sopron megye optimista a kutatás-fejlesztés területén

2014.02.17

Győr-Moson-Sopron megye áttörés előtt áll - jelentette ki az Európai Unió új, 2014-ben induló kutatási és innovációs keretprogramját bemutató hétfői győri rendezvény előtt tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke.

Eszterháza Központ létrehozásáról döntött a kormány

2014.01.23

Annak érdekében, hogy a fertődi Esterházy-kastélyegyüttes a közép-európai régió, Európa illetve a világ egyik kulturális-szellemi központjává váljon, és mint ilyen Magyarország meghatározó kulturális-turisztikai helyszíne legyen, a kormány az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont létrehozásáról döntött tegnapi ülésén - írja a Kormány.hu.

Az MSZP és az Együtt2014-PM bemutatta Győr megyei jelöltjeit

2014.01.06

Se a térségnek, se az országnak nincsen szüksége azokra a lufikra, amelyeket beváltatlan ígéreteivel a Fidesz eregetett az elmúlt másfél évben - mondta Kránitz László, a szocialista párt Győr-Moson-Sopron megyei elnöke hétfőn, amikor Győr belvárosában bemutatták az MSZP és az Együtt2014-PM egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit.

Győr megyében Trabantot loptak, majd fának mentek vele

2014.01.02

Az autó lezáratlanul parkolt az utcán, utasterében készpénz és személyes iratok voltak.

Gyorsvonat és személyautó ütközött Ikrénynél

2013.12.23

A síneken műszaki okok miatt veszteglő személygépkocsival ütközött össze a RailJet nemzetközi gyorsvonat Ikrényben, a vasúti átjáróban.

.