Hirdetés

Hirdetés

képsorozat

Nagy Lajos Bál a Pannóniában

2010.01.30

Péntek este tartották a patinás szombathelyi gimnázium 2010-es bálját. Az eseményről készült fotókat a képgalériánkban tekinthetik meg.  

Napi kép: A birkózó bírói szakma árnyoldalai

2010.01.28

Az ember nem is gondolja, hogy egyes szakmáknak milyen kellemetlen kötelezettségei vannak. Itt van például a birkózó bíró, akinek olykor az orrát elég kellemetlen helyekre kell dugnia.

Napi kép: Hogyan működik a média?

2010.01.25

"Csúsztatni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes" - tartja az újságírókörökben ismert mondás.

Napi kép: Hogyan rontsuk el mások fotóit (sorozat)

2010.01.23

Örömmel nyugtázzuk, hogy ismert sikerül elkapnunk képileg az élet egy fontos, különös pillanatát. Csak amikor előhivatjuk a képeket, illetve újabban egyszerűen csak megnézzük őket nagyítva a monitoron, akkor látjuk, hogy valami nem stimmel. A pillanat különös, csak nem éppen úgy.  

Napi kép: furcsa mosdókagylók a férfivécében

2010.01.22

A dizájnerekben van egy olyan gén, amely az irányban löki őket, hogy a mindennapi használati tárgyak tervezésekor semmiképp ne vegyék figyelembe a racionalitást, azaz a látvány mindenképpen gyűrje maga alá a praktikumot.

Szombathely, Szentivánéj

2005.06.26

A 2005-ös felhozatal: tűzijáték, szarvaspörkölt, dodzsem, sport-halászat, Múzeumfalu-belépő 500-ért és egy érdektelen Tóth Vera-koncert. Az viszont szerencse, hogy még idén nyáron is divat a fehér nadrágon átütő tangabugyi. Egy slendrián beszámoló Szombathely idei búcsújáról.