Hirdetés

Hirdetés

Orbán Viktor

Kossuth Nagydíj - Hatalmas meglepetést érte Törőcsik Marit velemi otthonában

2019.03.16

Országos hírek

Törőcsik Mari Kossuth Nagydíjat kapott március 15-én.

Itt az első fotó Orbán Viktor újszülött unokájáról

2018.05.21

Aktuális

A miniszterelnök immár kétszeres nagyapa.

Die Welt: Orbán eszményi muníciót kap

2017.06.15

Kitekintő

Németországban a Die Welt című konzervatív napilap a civil törvénnyel kapcsolatban, míg Szlovákiában a liberális Sme a migránskvóták nem teljesítése miatt három tagállam ellen indított uniós kötelezettségszegési eljárással összefüggésben foglalkozott Magyarországgal.

Tekintélyes amerikai elemző vette védelmébe Orbánt

2017.05.13

Kitekintő

Mike Gonzalez konzervatív amerikai elemző a The Daily Signal című internetes újság helyi idő szerint csütörtöki számában a Soros György által alapított Közép-európai Egyetem (CEU) körüli vitákat értékelve a többi között leszögezte: Orbán Viktor jogosan igyekszik visszaszerezni az Európai Uniótól Magyarország szuverenitásának egy részét.

Nem tudni, Orbán átesett-e nemzetbiztonsági átvilágításon

2017.05.05

Aktuális

Nem válaszolt érdemben Pintér Sándor belügyminiszter arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor átesett-e valaha nemzetbiztonsági átvilágításon - írta meg az Index.

A franciákon múlik Magyarország sorsa

2017.05.02

Kitekintő

Külföldi sajtó Magyarországról - Cseh lap: ha Macron győz, Budapest és Varsó az EU keményebb hozzáállására számíthat.

Orbán világos üzenetet kapott Brüsszelben, és mindent megígért

2017.04.29

Kitekintő

Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek - jelentette ki szombaton Brüsszelben Siegfried Muresan, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) szóvivője.

Orbán: A 2018-as választás

2017.04.28

Aktuális

A miniszterelnök pénteken a Modern városok program győri állomásán tartott sajtótájékoztatón beszélt erről, miután együttműködési megállapodást írt alá Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármesterrel.

Orbán Viktor Brüsszelben (összefoglaló)

2017.04.26

Kitekintő

Ez hangzott el az Európai Parlament ülésén, illetve az azt követő nemzetközi sajtótájékoztatón.

Orbán nyilvánosan magyar virtust ígér, a Fidesz levélben EP-képviselőket győzköd

2017.04.26

Aktuális

A magyar kormánypártok szokatlan kompromisszumkészségéről árulkodik az a levél, amelyet a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációja küldött kedden, egy nappal a képviselőtestület Magyarországról szóló plenáris vitája előtt a néppárti EP-képviselőknek - írta meg a Népszava.

Gyurcsány: Orbán pereljen be vagy tisztázza magát

2017.04.24

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.

FAS: Orbán aljas játékot játszik

2017.04.16

Kitekintő

A Közép-európai Egyetem (CEU) ügyéről közöl írást a The Observer című vasárnapi baloldali brit lap, megszólaltatva Kovács Zoltán kormányszóvivőt és Michael Ignatieffet, a CEU rektorát. A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című német konzervatív vasárnapi lap pedig Orbán játéka címmel közölt kommentárt hasonló témában.

SZ: Az EU ragadja meg ott Orbánt, ahol igazán fáj

2017.04.13

Kitekintő

A Die Welt című német konzervatív lap és a liberális Süddeutsche Zeitung a felsőoktatási törvény módosításával, illetve a magyar kormány és az Európai Bizottság kapcsolatával foglalkozott csütörtökön.

Bödőcs Orbán-paródiája a legfelkapottabb most

2017.04.10

Bulvár

Alig egy-két nap alatt tarolt a videó.

Orbán-évértékelő: öt nagy támadást kell kivédeni idén

2017.02.10

Országos hírek

Öt nagy támadás kivédését tartja a 2017-es év feladatának Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteki évértékelő beszédében azt mondta: ehhez új nemzeti politikára lesz szükség.

Vajon mire készülhet Orbán Viktor miniszterelnök

2018.07.06

Egy különös kép, ami nem tudjuk mit jelenthet.

Óriási örömhírt jelentett be Orbán Viktor

2018.05.21

Országos hírek

A Facebookon jelentette be az örömhírt Orbán Viktor.

"Magyarország immár hivatalosan is az EU fekete bárányává avanzsált"

2017.05.18

Kitekintő

Több külföldi lap is foglalkozott csütörtökön az Európai Parlament (EP) előző napi, Magyarországgal kapcsolatos határozatával.

Orbán politikai mesterjátszmájáról ír egy lengyel lap

2017.05.12

Kitekintő

Orbán Viktor politikai mesterjátszmát folytat az Európai Unióval, így a CEU miatt elindított kötelezettségszegési eljárásnak is vélhetően pozitív végkifejlete lesz az Európai Bizottság (EB) és a magyar kormány számára egyaránt - áll a Rzeczpospolita pénteki kommentárjában.

CEU-rektor: Ez Orbán hosszú ideje tartó vendettája

2017.05.03

Aktuális

A Közép-európai Egyetem (CEU) rektora szerint ha addig más nem történik, a CEU működési engedélye októbertől visszavonható lesz, és az egyetem nem tud majd hallgatókat toborozni. "Nem zárunk be, de lehet, hogy el kell hagynunk az országot" - tette hozzá.

Német lapok: Orbán enged az EU nyomásának - egy kicsit

2017.04.30

Országos hírek

Németországban több lap foglalkozott Magyarországgal az Európai Néppárt (EPP) szombati brüsszeli elnökségi ülésével kapcsolatban.

A kormány "parasztosan furfangos" törvényeiről is ír a külföldi sajtó

2017.04.28

Kitekintő

Német és brüsszeli sajtókommentárok.

A külföldi lapok nem hagyták szó nélkül Orbán brüsszeli szereplését

2017.04.27

Kitekintő

Összefoglaló.

Orbán születésnapját "kétfarkú módra" ünnepli a V, mint Vas Szombathelyen

2017.04.26

Helyi hírek

"Bölcs vezérünk, Orbán Viktor 54. születésnapja" - ez a címe a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleménynek, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Napokon belül kiderül, ki lesz Orbán egyik ellenfele

2017.04.24

Az MSZP május 27-ei kongresszusa megválasztja a párt miniszterelnök-jelöltjét - jelentette be az ellenzéki párt elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Orbán Viktort így még nem látta

2017.04.17

Bulvár

A miniszterelnök is meglocsolta unokáját (fotó)

A kormánypártnak jelenleg két dologtól kell tartania a politológus szerint

2017.04.14

Aktuális

A választás előtt egy évvel csak a célközönség a fontos, így a Fideszt ma nem érdekli, hogy a társadalom saját táboron kívüli része mit gondol a lex CEU-ról. Óriási hibát követünk el, ha a saját fejünkkel akarjuk megérteni a cselekedeteiket – mondta Török Gábor politológus az ATV Egyenes beszéd című műsorában csütörtökön.

Leszedte Orbánról a keresztvizet a külföldi sajtó

2017.04.12

Kitekintő

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap és a liberális Süddeutsche Zeitung kommentárban foglalkozott Magyarországgal a felsőoktatási törvény módosításával, illetve a menekültüggyel kapcsolatban.

Orbán és Lázár mosolya a CEU-vita alatt

2017.04.04

Bulvár

Orbán Viktor kormányfő (b), Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője (k) a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosításáról szóló javaslat összevont vitája alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. április 4-én.

Orbán Viktor trendi sálat hord

2017.01.30

Bulvár

A miniszterelnök megérkezett Szegedre.

.