Hirdetés

Hirdetés

sport

Élő tv-sportközvetítések a hazai televíziókban (2017. március 31-április 2.)

2017.03.31

Programok

Péntek, szombat, vasárnap.

A szabályalkotók gondolhatnának a sportolókra - mondta a Szombathelyen aranyérmet nyert birkózó

2017.03.30

Aktuális

Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó szerint teljes bizonytalanság tapasztalható mostanában a kötöttfogású versenyzők körében, mivel a szabályok folyamatosan változnak, s egyelőre még azt sem tudni, hogy a jövő héten milyen feltételek szerint kell küzdeni a szőnyegen.

Vas megye diákjai az élvonalban

2017.03.27

Helyi hírek

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) nemrég rendhagyó módon mutatta be a NETFIT® legutóbbi tanévi országos méréseinek eredményeit Budapesten. Nyugat-Magyarország eredményei igen kedvezően alakultak, Vas megyéét is beleértve - derült ki a 2015/16-os tanév NETFIT® felmérésből - tájékoztatta portálunkat a Magyar Diáksport Szövetség.

Olimpiai és világbajnokok Szombathelyen, a Kötöttfogású Magyar Nagydíj mezőnyében

2017.03.24

Két olimpiai és több világbajnok is van a nevezettek között a szombaton és vasárnap sorra kerülő kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon.

Látványos szakaszához érkezett a Haladás-stadion építése

2017.03.23

Helyi hírek

Látványos szakaszához érkezett a Haladás Rohonci úti sportkomplexumának építése, elkészültek labdarúgó-stadion előre gyártott szerkezeti elemeinek szerelésével, melynek során 450 tonna acélszerkezetet emeltek a helyére, április végén pedig már hozzálátnak a pályaépítést megelőző földmunkákhoz is - tájékoztatták az MTI-t csütörtökön az építők.

.