Két hétig kódolatlanul lesz fogható a FOX a MinDig TV-n

2014.08.12. 16:09

MinDig TV

A FOX International Channels Hungary és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a FOX műsora minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a kódolatlan időszak alatt a legjobb sorozatait tűzi műsorra, illetve új premiersorozattal is indul.

A FOX International Channels Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. augusztus 18-31. között a premiersorozatairól ismert FOX csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető – közölte mai hírlevelében a csatorna.

A kódolatlan időszak alatt indul a MinDig TV által támogatott A híd című sorozat legújabb évada. A Híd egy napjainkban játszódó krimisorozat, amely az amerikai-mexikói határra kalauzolja el a nézőket, hogy bemutassa a két ország közötti feszültségeket.

Ezenkívül a FOX igyekszik bemutatni a csatorna kínálatát azoknak, akik a kódolatlan heteknek köszönhetően találkoznak elsőként a sorozatokkal. Így újra műsorára tűzi a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead, vagy a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus filmsorozatot. A rajongók láthatják még a 24: Élj egy új napért című sorozatban Kiefer Sutherlandet, és Az Álmosvölgy legendája című sorozat első évadát, melynek folytatása a FOX csatornára ősszel érkezik.

A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a FOX csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A kódolatlan heteket követően a FOX a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető.

2014. október 1-jével kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik.

.