Hirdetés

Újabb fejezetéhez érkeznek Szombathelyen a Zanati úti munkálatok

2012.03.18. 17:04

A vízvezeték rekonstrukciós munkálatok kedden kezdődnek, és öt csomópontban érintik a forgalmat.

Hirdetés

A „hosszú távú biztonságos víz- és csatornaszolgáltatás érdekében” a VASIVÍZ ZRt. vízvezeték csomóponti rekonstrukciót végez Szombathelyen, a Zanati út aszfaltozási munkáit megelőzően. A munkálatok március 20-án, kedden kezdődnek, melyek várhatóan március végéig befejeződnek – tájékoztatta lapunkat a Zsebők Györgyi, a cégkommunikációs referense.

Zanati út, Szombathely

A rekonstrukció a Zanati út 4. számú háztól a Zanati út és Kolozsvár utca kereszteződéséig tart, öt csomópontban érinti a forgalmat.

Ezek a következők:

  • Zanati u. 4. sz. előtt
  • Zanati u - Vépi u. és Zanati u. Szövő u.
  • Zanati u. - Kassa u.
  • Zanati u. - Puskás T. u.
  • Zanati u. - Kolozsvár u.

A rekonstrukció során a Szövő, a Vépi u. és Kolozsvár utca a Zanati út felől lezárásra kerül, emiatt megváltozott forgalmi rendre kell számítani ezeknél az utcáknál. A Zanati út városból kimenő két sávja csomópontonként lezárásra kerül, ezért a balesetmentes forgalom biztosítása érdekében rendőri forgalomirányítás lesz.

A kivitelezés alatt vasárnap kivételével folyamatos munkavégzést terveznek a mielőbbi befejezés végett.

A munkálatok ideje alatt a Vasivíz folyamatos szolgáltatást biztosít, de nyomáscsökkenés, egészségre ártalmatlan vízelszíneződés előfordulhat.

„A munkálatokat a lehető leggyorsabban, a lakosság és az üzletek közlekedését legkevésbé zavarva tervezzük elvégezni” – olvasható a közleményben.

.