Újabb Penny áruház lesz Szombathelyen

2010.02.03. 10:59

Más lesz, mint a többi Penny üzlet. Várhatóan nyár végén nyílik.

penny szombathely

A Körmendi úton a Centenáris híddal szemben lévő telken már márciusban megkezdődhet a Penny áruház építése. Ez a ház külső megjelenésében (lásd látványképek) más lesz, mint a többi Penny üzlet. Várhatóan nyár végén nyílik.

A West Pannon Invest ügyvezetőjétől, Gerencsér Zoltántól megtudtuk, a várostól megvásárolt 4200 négyzetméteres telken egy 1100 négyzetméteres Penny Market áruházat építenek.

Az új szombathelyi Penny Market

A bontási munkálatokkal végeztek, jogerős építési engedéllyel rendelkeznek, már csak a jó időt várják, és meg tudják kezdeni az építkezést, akár már február végén, legkésőbb március elején.

Az új szombathelyi Penny Market

Megtudtuk, hogy ez az áruház külső megjelenésében különbözni fog azoktól a sátortetős létesítményektől, amelyek a szombathelyi a Penny Market üzleteket jellemzik. Alacsony hajlásszögű tetővel épül, és alkalmazkodva a Szalézi templom által meghatározott épített környezethez, klinkertéglás burkolatot kap.

Az épület átadását júliusra tervezik, a szükséges hatósági engedélyek megszerzése után legkésőbb augusztusra várható a nyitás.
 

Az új szombathelyi Penny Market

 

Látványképek: West Pannon Invest

.