Hirdetés

Útlezárások, elterelések Győr megyében (szerda délután)

2013.06.05. 17:29

Lezárják este hat órától a vámosszabadi határátkelőt, az oda vezető 14-es főút forgalmát pedig a Győr-Mosonmagyaróvár összekötő útra terelik.

Hirdetés

Lezárják este hat órától a vámosszabadi határátkelőt, az oda vezető 14-es főút forgalmát pedig a Győr-Mosonmagyaróvár összekötő útra terelik - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság szerda délután az MTI-vel.

    A közlemény szerint az 1-es számú főutat a Győrszentiván-Kertvárosnál folyó árvízvédelmi munkálatok miatt a 19-es főút Győr-likócsi csomópontja és a nagyszentjánosi csomópont között lezárták, a közlekedőket az M1-es autópályára terelik.

    A Gönyűn lakók otthonukat Győr felől a 19-es főút - M1-es autópálya - Nagyszentjános útvonalon közelíthetik meg. A Komárom felől érkezők a nagyszentjánosi csomópontnál - lakcímkártyájuk alapján - hajthatnak be Gönyű településre. A többi közlekedőt viszont az M1-es autópályára terelik - áll a közleményben.

    Budapest felől az 1-es számú főúton közlekedőket a komáromi közútkezelő a 131-es út érintésével az M1-es autópályára tereli. A forgalom az M19-es út győr-likócsi csomópontjában térhet vissza az 1-es számú főútra.

    Az 1401-es szigetközi úton, Dunaszeg és Ásványráró között rendőri forgalomirányítás mellett, fél pályán halad a forgalom. A terelés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát díjmentesen lehet igénybe venni - írták a tájékoztatóban.