Születésnapok a Holdfény Ligetben

Amikor már elmúlik a gyermekkori szülinapok varázsa, de mégis szeretnénk maradandó ünnepet...

2016.07.11. 07:18

A Holdfény Liget remek helyszín gyermek születésnapi programokhoz.

A Holdfény Liget egész évben színes programokkal és ezernyi kalanddal vár születésnapi programjaira gyermekeket és felnőtteket. Találd ki a meglepetést, mi megvalósítjuk.

Maradandó, élménydús programjainkkal ajándékozhatod meg szeretetteidet, vagy önmagad. Egy kellemes szabadidős programmal eltöltött nap a barátaid körében, vagy egy extrém élmény profi szakemberek támogatásával teheti emlékezetessé az ünnepet.

A Holdfény Liget remek helyszín gyermek születésnapi programokhoz. Kellemes erdei környezet, izgalmas szabadidős lehetőségek, sportos aktivitások várják a résztvevőket. A születésnap programjait gondosan válogatjuk össze közösen a szülőkkel, előzetes egyeztetés alapján, a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve.

A parti során megélhetik a résztvevők a természet adta szabadság élményét, a kihívásokban csak a bátorságuk, kíváncsiságuk szab határokat. A programokat, a gyerekek önfeledt kikapcsolódását egy kedves, képzett animátor vezeti.

A parti service is rendelkezésre áll, Peron kávézónkban kemencés finomságokkal vendégelhetik meg a gyermeksereget. Ha sütögetésre adjátok a fejeteket, bérelhettek szalonnasütőt, ahol a szülők kellemesen beszélgethetnek, amíg a gyerekek az izgalmas programokon vesznek részt.

Amikor már elmúlik a gyermekkori szülinapok varázsa, de mégis szeretnénk maradandó ünnepet, akkor tökéletes ajándék a közös élmény. A Holdfény Liget által szervezett felnőtt születésnapok ezernyi kalandot, önfeledt közös szórakozást, megannyi új kihívást rejtenek a születésnaposnak, és a barátoknak, vendégeknek egyaránt.

A születésnap programjait gondosan válogatjuk össze, figyelembe véve a részvevők fizikai adottságait, képességeit és érdeklődését.

További részletekért hívd a +36/30/630-39-06-os telefonszámot vagy kérj ajánlatot az info@holdfenyliget.hu email címen.

Holdfény Liget

9723 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.

www.holdfenyliget.hu

.