Esküvő a Holdfény Ligetben

Te kimondanád az "igent" az erdő közepén?

2016.10.04. 14:16

Az idén 10 éves Holdfény Liget – az Alpokalja Kalandparkja nem csak kalandos sportszolgáltatásokkal, esküvői kínálattal is vár Titeket! Májustól szeptemberig teret adunk az igeneknek!

Kedves Jegyespár!

Fontos lépésre szántátok el magatokat, házasságkötésetekhez ezúton gratulálunk! A közös élet számos kihívást tartogat, ennek egyik első lépése az esküvő megszervezése. Nem könnyű megtalálni a megfelelő helyszínt, ruhát, zenét…

Mi megkönnyítjük Nektek! Segítünk a részletekben, összefogunk minden szálat, hogy különleges, egyedi elképzeléseitek egy emlékezetes esküvő formájában valósuljanak meg.

Nyitottak vagyunk terveitekre, adottságainknak megfelelően kiegészítjük őket és egy kész forgatókönyvet követve bonyolítjuk le a nagy napot!

A különleges eljegyzéstől, az eljegyzési vacsorától, a leány- és legénybúcsúkon át, egészen az esküvőig minden programot meg tudunk valósítani.

Te kimondanád az "igent" az erdő közepén?

Nálunk lehetőséged van szűk családi vagy tágabb körben örök hűséget fogadni. Az erdő mélyén a felszentelt Szent Ilona családi kápolna ad helyet az egyházi szertartásoknak. Kérésre a násznépet a liget kedvelt járműve, a kisvasút viszi fel a kápolnához.

2017-től már polgári szertartásokat is tarthattok nálunk!

Rendezvénysátrunkban meghitt vacsorával, vagy önfeledt bulival ünnepelhetitek életetek legfontosabb napját. Segítünk szolgáltatókat találni, legyen szó ételről, italról vagy akár ceremóniamesterről, vőfélyről, moderátorról.

A 250 fő befogadására alkalmas rendezvénysátor elképzeléseiteknek megfelelő "ünnepi ruhát" ölt a jeles napra.

Ha már minden pillanatot megterveztetek, ne feledkezzetek el a megörökítésükről sem. Fotós helyszínként bármikor állunk rendelkezésetekre!

A ligetben ingyenesen készíthettek jegyes- vagy esküvői fotókat akkor is, ha nem minket választotok helyszínül.

További részletekért hívjátok a +36 30/600-6303-as telefonszámot vagy kérjetek ajánlatot az info@holdfenyliget.hu e-mail címen! 

Holdfény Liget

9723 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.

www.holdfenyliget.hu

.