Hirdetés

5 érv amiért a Bridgestone Potenza sportgumit válaszd

5 érv amiért a Bridgestone Potenza sportgumit válaszd

alon

2021.04.13. 11:55

Ha van sportgumi, aminek „nincsen rossz tulajdonága” az az Bridgestone Potenza.

Hirdetés

Ha van sportgumi, aminek „nincsen rossz tulajdonága” az az Bridgestone Potenza. Ezt a sport gumiabroncsot a lehető legnagyobb odafigyeléssel a legjobb technikákat bevetve úgy fejlesztették le, hogy szinte minden mutatóban jobb, mint az elődje a Potenza S001. De – nyilvánvalóan - nem kizárólag ez az egyetlen érvünk, hogy miért válaszd éppen ezt a sportgumit. Összegyűjtöttük, ismerd meg.

Ha marketingcikket írnánk…

Ha most marketing cikket írnánk a Bridgestone Potenza Sport gumiabroncsról, akkor – egyébként jogosan – repkednének az olyan jelzők, amelyek már már földöntúlivá emelnék a gumit. De szerencsére nem írunk marketingcikket, hiszen nem az a feladatunk, hogy meggyőzzünk arról, hogy ez a gumi miért egy átgondolt és megfontolt választás. Ehelyett egyszerűen és sallangmenten leírunk 5 tényt/érvet, amelyik a Bridgestone Potenza Sport gumiabroncs mellett szól.

Rangos sportautómárkák választása

Rengeteg rangos autómárka döntött úgy, hogy az autójukhoz a Bridgestone Potenza Sportot választja: például a Maserati az MC20 szuperautójához, a Lamborghini a Huracán STO-hoz és a BMW a teljes 8-as szériához választotta ezt a gumit. Ez már önmagában meggyőző, hiszen ezek a gyártók a legjobbat, a kompromisszum nélküli megoldásokat nyújtják a vásárlóiknak.

Hosszú, szinte „közösségi” fejlesztés

A Bridgestone Potenza Sport gumiabroncs fejlesztése egy piackutatási projekttel kezdődött, amelyen több mint 3800 járművezető vett részt a világ minden tájáról. Minden vezetőt megkérdeztek, hogy mit várna el egy nagy teljesítményű gumiabroncstól, és megkérték őket arra is, hogy osszák meg a tapasztalataikat. A kapott visszajelzéseket aztán megvizsgálták, és beépítették a fejlesztésbe: csak akkor jelent meg a gumi amikor tényleg tökéletessé fejlődött.

Végre minden méretben kapható

Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone Potenza Sport jelenleg - 17 "-től 22" -ig lesz kapható 2021 márciusától, különböző autókra: a személygépkocsiktól a sportautókon át a terepjárókig. Ez tulajdonképpen 96 féle nyári autógumit jelent: a Bridgestone tehát szinte mindenki számára elérhetővé tette az új abroncsot.

Szenzációs eredmények jellemzik.

Az eddigi tesztek szerint a Bridgestone Potenza Sport a kategória legjobb teljesítményét nyújtja szárazon. A TÜV SÜD - a széles körben elismert, független gépjármű-tesztelő intézet - a tesztelések után úgy nyilatkozott, hogy a Bridgestone Potenza Sport eredmény a legjobb száraz úton fékezéskor. Emellett kimagaslóan jó abban, hogy minden körülmények között stabilan tartsa a járművet, akár kanyarban is.

Innovatív fejlesztési megoldások

A Bridgestone különféle új és innovatív technológiai fejlesztéseket alkalmazott a futófelület mintázatában, összetételében és felépítésében azért, hogy a Bridgestone Potenza Sport összességében kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Az abroncs - a futófelületének kialakításában is - számos új csúcstechnológiát alkalmaz. (Erről ide kattintva olvashatsz el mindent, ebben a cikkben.

A Bridgestone Potenza Sport egy kiváló választás lehet számodra: ide kattintva megvásárolhatod és további információkat is kophatsz.

.