Svajda Kristóf az év tanulója a szombathelyi Gépipariban

2019.07.04. 14:48

A Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumának nevelőtestülete a hagyományoknak megfelelően idén is megválasztotta az év tanulóját.

Az év tanulója cím elnyerésének feltétele a kitűnő bizonyítvány és a sikeres versenyszereplés.

Svajda Kristóf az elmúlt három évhez hasonlóan, idén is kitűnő bizonyítvánnyal zárta a tanévet, versenyeredmények tekintetében is eredményes év van mögötte.

Az ÁSZÉV (Ágazati és Ágazaton Kívüli Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak) versenyének április 8-9-én, Szolnokon megrendezett döntőjében kiemelkedő teljesítményének köszönhetően az országos döntőben 1. helyezést ért el szakmacsoportjában. Az országos megmérettetésen a gépészet ismeretek ágazatban, a döntőbe jutott 30 tanulóból 5 diák Gépiparis volt, felkészítő tanáruk Bolla József.

Csapattagként is eredményesen szerepelt az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara által szervezett kilencedik online gépész versenyen. A májusi országos döntőbe jutott öt legjobb, 4 fős csapat szakmai zsűri előtt küzdött meg a végső helyezésért. Budapesten, a Bánki Karon megrendezett döntőben a Gépipari 12. D osztályának csapata 1. helyezést szerzett.

Svajda Kristóf
Gépiparis versenyzők és felkészítő tanáruk.
A szolnoki döntő eredményhirdetése.

 

.