Adminisztrációs hiba a Weöres Sándor Színházban

2015.12.28. 06:57

Egy székre két néző jutott vasárnap délután.

A Weöres Sándor Színház ezúton is értesíti a közönséget, hogy legnagyobb sajnálatára a december 27-én 15 órakor kezdődött A padlás című előadás jegyértékesítésében adminisztrációs hiba történt - tájékoztatta lapunkat a teátrum.

A padlás. Fotó: Weöres Sándor Színház / Mészáros Zsolt


A színház az egyik legnagyobb szponzorának ajánlotta fel az előadás minden jegyét, ezzel is megköszönve egész éves támogatásukat, azonban - előre nem látható adminisztrációs okok miatt - a jegyértékesítésben hiba történt, és az előadás jegyei a nagyközönség számára is eladásra kerültek. A színház minden egyes csalódott nézőtől elnézést kér a hibájáért!

A jegyek a 2015. december 28. 10 órai előadásra érvényesek. Amennyiben ez az időpont nem felel meg, úgy január 4-től a színház jegyirodájában (Király utca 11.) visszaválthatók vagy a 2016. január 16. 15 órai előadásra átcserélhetők január 16-ig.

A színház, átérezve a nézők csalódottságát, szeretné azzal is kárpótolni őket, hogy a mai előadásra szóló jegyükkel lehetőségük van regisztrálni a következő premier (Nyolc nő) 2016. február 11-i főpróbájára.

.