Nyári napközis tábor indult a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolában

2015.06.23. 11:46

Augusztus 16-ig még lehet jelentkezni. 

A táborba elsősorban azokat a gyermekeket várják, akiknek a nappali felügyeletét, foglalkoztatását és étkeztetését a szüleik munkavégzésük, rossz szociális helyzetük, illetve betegségük miatt nem tudják megoldani; akiket időskorú vagy egyedülálló személy nevel; ahol családban három vagy több gyermek van.

2015. augusztus 14-ig, csütörtökönként 9 óráig lehet jelentkezni a táborba, illetve lemondani a részvételt az iskola központi számán.
Elérhetőség: (06) 94/312- 343
Ellátás díja: 639 forint/fő/nap 
Ingyenes ellátást vehetnek igénybe azok, akik rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek vagy ahol három gyermeket nevelnek. Az ezekre vonatkozó igazolást az iskola gazdasági ügyintézőjénél kell bemutatni. 
Igény szerint, diétás étkezés is biztosított.
Nyitva tartás: 7.30-16.00
Helyszín: Zrínyi Ilona Általános Iskola (Szombathely, Zrínyi Ilona u. 10)    

A gyermekek felügyelete megoldott, hiszen rendszeresen részt vesznek a tábor életében a város pedagógusai, szociális munkásai és védőnői is.

A gyerekeket számos programmal várják: heti egyszer ellátogatnak a Kalandvárosban, a termálfürdőbe és a Történelmi Témaparkba, emellett lesznek sportjátékok, kézműves foglalkozások, közösségfejlesztő játékok, játékos prevenciós oktatás (higiénia, egészség, baleset-megelőzés).

Nyári napközis tábor indult a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolában

Fotó:nlcafe.hu

Az „Egészségügyi adatlap táborozáshoz” nyomtatvány nem lehet régebbi a táborozást megelőző négy napnál. Ezt a nyilatkozatot legkorábban a táborozás megkezdése előtt négy nappal, de legkésőbb a tábor első napján el kell juttatni a táborvezetőnek.

Kis Gábor, az intézmény igazgatója lapunknak elmondta, hogy van olyan gyermek, aki egészen nyár végig részt vesz a táborban. Az első héten 57 táborozó érkezett az iskolába, de van olyan turnus is, amelyre 87 gyermeket várnak.  

.