Alpokalja-Online

Hol lehet megnézni a gyorshajtást az interneten?

Ez év januárjában publikáltuk azt a cikket, amely arról szólt, hogy a Microsoft és a rendőrség együttműködése révén indulás előtt van egy TrafficPoint nevű rendszer, amely lehetővé teszi, hogy megnézhetjük magunkat mint gyorshajtókat az interneten.

A cikk kapcsán több olvasói levél is érkezett hozzánk az utóbbi időben, azt tudakolva, hogy elindult-e a szolgáltatás, és ha igen, akkor mi a linkje.
 
Nos, a helyzet az, hogy a Vas megyei központú rendszer 2010. február elején elindult teszt üzemmódban, márciustól pedig élesben is.
 
Így elvileg mindenki megtekintheti és le is töltheti (szétküldheti, bekeretezheti stb.) a traffipax fotóit.
 
A TrafficPonit a rendőrség központi honlapján, a https://kozigbirsag.police.hu webcímen érhető el.
 
A fotók nem nyilvánosak, mindenki csak a saját képeit tudja megnézni. A belépéshez mindössze egy ügyazonosító számra (ez a határozatokon „iratazonosító” néven fut) és a rendszámunkra van szükség.
 
Gyorshajtás az interneten
 
A belépés után nemcsak az ominózus fotókat tekinthetjük meg, de beazonosíthatjuk a helyszínt, a szabályszegés típusát is, illet azt is nyomom követhetjük egy hőmérőre emlékeztető időmérő-szerkezet segítségével, hogy jogilag éppen hol tart az ügyünk.
 
Aki a gyorshajtás aktuális büntetési tételeire kíváncsi, az ide kattintson: itt akkurátusan, táblázatba szedve könnyen kiigazodik a sebességek és a csekken szereplő összegek összefüggéseiről.
 
A szóban forgó linkek még egyszer:
 
 

 

Hozzászólások:

Gratula! De miért tetted fel?

nagyon jo

gyors hajtás

gyors hajtás

Szóljon hozzá!

Írja be a választ csupa kisbetűvel írva!

Aktuális

Aktuális

Partnereink

Isiscom

Pannonsystem