2012-es szombathelyi nyári táborok az Agora Gyermekek Háza szervezésében

2012.05.09. 17:34

Mindjárt itt a szünidő. A Gyermekek Háza idén is szeretne segíteni a szülőknek, élményt szerezni az óvodásoknak és kisiskolásoknak.

 
2012. ÉVI NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOROK
AZ AGORA – GYERMEKEK HÁZÁBAN
Szombathely
 
 
Az AGORA – Gyermekek Háza az idén is izgalmas és tartalmas nyári élménytáborokkal várja az óvodásokat és kisiskolásokat a titkok, a barangolás és a játékosság jegyében.
 
Nyári tábor Szombathely
 
Hamarosan itt a várva várt szünidő, és vele együtt elérkezik a nyári táborozások ideje is. Az AGORA – Gyermekek Háza minden évben megújuló élményprogramokkal, a kicsik és nagyok figyelmét megragadó tábori témákkal gyűjti maga köré a kíváncsi gyerekeket.
 

Nyári tábor Szombathely

 
A vakáció idején 7 héten át várják a jelentkezőket izgalmas játéktémákkal, kreatív foglalkozással, kirándulással, szabadtéri játékkal és vidám társasággal. A táborok egész nap tartalmas elfoglaltságot, a gyermekek életkorát és érdeklődését szem előtt tartó, igényes programokat biztosítanak szakemberek vezetésével. Fontos számunkra, hogy a táborozók biztonságos környezetben, új élményekkel gazdagodjanak.
 
Ízelítő a 7-12 éves diákoknak szóló kínálatból:
 
Az Egérfogó – számítógépes tábor nem csak az informatika megszállottainak szól, hanem azoknak is, akik még csak ismerkednek a számítógépes világgal, az internet működésével. Ahol a tanuláson kívüli időt garantáltan sok mozgással, vetélkedéssel és szabadidős játékokkal töltik. 
 
A Tappancs – kisdetektív tábor résztvevőinek napjai izgalmas ügyességi és logikai játékokkal, nyomkereséssel, kirándulással, kutyakiképzéssel telnek, ahol a kikapcsolódás mellett hasznos tudást szerezhetnek a helyszínelésről, közlekedésről is.
 
A Fabrika – kézműves tábor az ügyes kezű gyerekeket várja, ahol a látványos kézműves mesterségeket megismerve mindenki kedvére gyöngyözhet, agyagozhat, nemezelhet, batikolhat, tűzzománcozhat, de akár fát is faraghat.
 
A Titkos sziget – kalandos táborban minden a táborozók képzeletén és ügyességén múlik, a lakatlan szigetről való szabadulástól egészen a kincskereső tudományig.
 
Az Állatbarát és barangoló táborban feltárul az erdők titka az erdei állatokról, vadcsapásról, láthatatlan apró lényekről, tájékozódásról, a házi kedvencekről és gondozásukról. A tábor látogatója lesz egy afrikai vadász, egy rovarkutató és egy állatvédő is.
 
A Ki nevet a végén? – játéktáborban régi korok játékaival és szokásaival, különböző országok gyermekeinek kedvelt időtöltésével ismerkednek meg a táborozók, ahol szükség lesz a fantáziára, az ügyességre és a csapatjátékra is.
A vakáció végén az Irka-firka tábor segíti ráhangolódni az iskolára a 2-4. osztályos kisdiákokat – figyelmet, emlékezetet, lényegkiemelést serkentő feladatokkal. Az észrevétlen tanuláson túl naponta tarkítják a programot kreatív, ügyességi és játékos foglalkozások.
 
A 4 és 7 év közötti ovisokat a Fabrikáló Mazsolák, a Mazsolák titkos szigete és az Állatbarát Mazsolák tábora várja, ahol minden óvodás megtudhatja, milyen az igazi tábori hangulat.
 
A kicsik minden héten bekapcsolódnak a nagyok – esetleg a tesó – tábori programjába, tudásukhoz és méretükhöz szabottan együtt gyalogolnak, játszanak, kézműveskednek velük.
 
 
A táborokról részletes információk találhatók a www.agorasavaria.hu honlapon, vagy tájékoztatás kapható a 94/512-370-es telefonszámon.

 

.