Hirdetés

Agora Gyermek Művészeti Fesztivál 2012 (Szombathely, 2012. március 21-22.)

2012.03.18. 17:21

Az idei évben ismét két napon keresztül mutatkoznak be a szombathelyi és vas megyei általános és középiskolás vers és mesemondók, művészeti csoportok, táncosok, énekesek.

Hirdetés

Agora Gyermek Művészeti Fesztivál 2012
Amatőr előadó-művészeti fesztivál szombathelyi és Vas megyei diákok számára

Időpont: 2012. március 21-22.
Helyszín: AGORA- Művelődési és Sportház

A tavaszt és a művészeteket köszöntik az AGORA Gyermek Művészeti Fesztivál részvevői az AGORA- MSH színpadán. Az idei évben ismét két napon keresztül mutatkoznak be a szombathelyi és vas megyei általános és középiskolás vers és mesemondók, művészeti csoportok, táncosok, énekesek az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ szervezésében.

A főszervezők több kategóriában várják a vállalkozó kedvű gyerekeket és fiatalokat. Szombathely és kistérségéből 7 kategóriában (vers, mese és prózamondás, népdaléneklés, népi hangszer, mai dal, modern-és kortárs tánc és egyéb), míg Vas megye területéről 3 kategóriában (színjátszás, mai dal, modern. és kortárs tánc, egyéb) lehetett nevezni.

A kisiskolások művészeti fesztiváljára 2012. március 21-én, míg a felső tagozatosok és középiskolások bemutatkozó napjára 2012. március 22-én kerül sor. A bemutatók 9.00 órakor kezdődnek és egész napra kínálnak szórakozási lehetőséget a fellépőkön túl az osztálytársaknak, óvodás csoportoknak és érdeklődő napköziseknek.

Az egyes műfajok képviselő – szerkesztett műsor keretében- egymást váltva lépnek színre, a két nap során közel 100 műsorszámmal és több mint 430 szereplővel. Különösen izgalmasnak ígérkezik a felső tagozatosok és középiskolások körében legnépszerűbb műfaj, a modern-és kortárs tánc és énekes kategória versenye, valamint az egyéb kategóriában a színjátszók és bűvészek bemutatója.

A produkciókról természetesen szakértő zsűri mond véleményt, a produkciók továbbfejlesztésének szándékával és a kiemelt teljesítmények díjazása sem marad el.

Igazi fesztiválhangulattal várjuk a kíváncsi és népes közönséget és az érdeklődőket.

A rendezvény ingyenesen látogatható.
 

.