Osztrák állásajánlatok magyar szakmunkásoknak

alon

2006.02.06. 15:07

Padlóburkolót, hentest és tetőfedőt keresnek Ausztriában, magyar munkavállalók jelentkezését is várják.

Két fő padlóburkoló jelentkezését várják. Követelmények: szakmai végzettség pl. bútorasztalos, több éves tapasztalat, B-kategóriás jogosítvány, német nyelvismeret.

Az elvégzendő tevékenységek: elasztikus padlóburkolatok lerakása, padlószőnyegek lerakása, beleértve a szegélyek forgácsolását és hegesztését is, az alapokat is meg kell vizsgálni, megfelelően kialakítani egy ún. alsó padló-konstrukciót. Elvárás még a masszív farétegek csiszolása, olajozása, a felületek lakkozása.

Egy fő hentest is keresnek egy neunkircheni húsfeldolgozó céghez. Követelmények: szakmai tapasztalat húsfeldolgozásban és kolbásztöltő gép kezelésében, német nyelvismeret, saját gépkocsi.

Egy fő tetőfedő jelentkezését is várják, aki szakmai tapasztalattal rendelkezik régi típusú nád- és fazsindelyezésben. Követelmények: B-kategóriás jogosítvány, német nyelvtudás, önálló munkavégzésre alkalmasság.

További információért keresse az EURES Tanácsadót (06 52 507 442, 06 80 204 449), tomakrisztina@lab.hu, vagy a kirendeltségi EURES asszisztenst!

.