Hirdetés

Elfogták a soproni rendőrök a három "nagyfiút" (videóval)

2016.08.09. 07:22

Rabolni akartak.

Hirdetés

A Soproni Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30, egy 22, és egy 18 éves helyi lakos ellen - számolt be róla honlapján a rendőrség.

A rendőrség ügyeletére augusztus 7-én a hajnali órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit megpróbáltak kirabolni Sopronban. Az elsődleges adatok szerint szóváltás, majd dulakodás alakult ki a sértett és egy háromtagú társaság között, akik pénzt követeltek a fiatalembertől.

A helyszínre érkező járőrök meghallgatták a sértettet – aki könnyű sérüléseket szenvedett - és a kapott személyleírások alapján azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását.

A nyomozók a bejelentést követően néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakosokat, akiket a reggeli órákban otthonukban el is fogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a gyanúsítottakat – őrizetbe vételük mellett – kihallgatták az ügyben, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 

Fotó és videó: police.hu