Rendőrkézen a pápai szexuális ragadozó (videóval)

2016.08.06. 13:06

A fiatal férfi két nővel is erőszakoskodott.

A pápai rendőrök 10 percen belül elfogtak egy 24 éves férfit, aki késsel fenyegetőzve erőszakoskodott - számolt be róla honlapján a rendőrség.

N. László a pápai Várkertnél szólította le a sértettet augusztus 5-én 12 óra körül, majd a földre rántotta, leszorította, és egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki. 

A nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült kiszabadulnia és elmenekült a helyszínről. 

A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. 

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi még április 22-én Pápán, az Erzsébet ligetben egy fiatal nőt a földre lökött, majd szexuális cselekményre kényszerítette szintén egy késsel fenyegette.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene szexuális erőszak bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya folytatja le.     

.