Hirdetés

Ahol a szerelemmel csak nyerni lehet: Valentin-nap Bécsben

Eurocomm

2020.02.13. 21:58

Számos különleges Valentin-napi alternatívát kínál pároknak az osztrák főváros.

Hirdetés

Számos különleges Valentin-napi alternatívát kínál pároknak és egyedülállóknak idén is az osztrák főváros. A Wien Holding kínálatában többek között múzeumi kiállítás és koncert, meghitt dunai hajókirándulás és élményfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Jüdisches Museum Wien tárlatvezetésén különböző tárgyak mesélnek elfeledett házasságokról, izgalmas utazásokról és híres kapcsolatokról, míg a Kunst Haus Wien fotókiállítása a metropoliszok iránt érzett vonzalomról szól, ikonikus művészek lencséjén át. A tárlatvezetések végén egy pohárka pezsgőt vagy puncs szívecskét is kapnak ajándékba a látogatók.
Azoknak, akik a zene mellett teszik le a voksukat, kitűnő választás lehet a Bécsi Zene Háza (Haus der Musik) „Beethoven és a szerelem” című kiállítása, ami többek között olyan művek keletkezéstörténetét járja körbe, mint a Für Elise, vagy a Halhatatlan kedves. Ha inkább élőben lennénk részesei a zenének, választhatunk musicalt is: az örök klasszikus, jelenleg is műsoron lévő Macskákat, vagy meglephetjük szeretteinket egy ajándékutalvánnyal az ősztől játszott Miss Saigon című előadásra.
Ha pedig inkább csak pihennénk, a Therme Wien, azaz a Bécsi Gyógyfürdő kedvezményes ünnepi belépőcsomagjai, vagy egy romantikus hajókirándulás négyfogásos vacsorája az MS Admiral Tegetthoff fedélzetén bizonyára nem fog csalódást okozni.
Ne felejtsük el meg is örökíteni ezeket a meghitt pillanatokat, a Wien-Ticket jegyiroda ugyanis ajándékkal jutalmazza a legjobb páros fotó készítőit. Ehhez nincs más dolgunk, mint a #diebesserenkarten hashtaggel feltölteni képünket az iroda Facebook vagy Instagram oldalára és miénk lehet az 50 Eurós utalványok egyike.

.