Szilveszteri filmajánló - Íme, itt van hét remek kikapcsolódást ígérő film szilveszter estére

Filmajánló

alon.hu/www.port.hu

2021.12.31. 14:30

Romantikus, megható és szórakoztató filmek szilveszter estére.

A szilveszter és az újév napjának is megvannak a maga hagyományai, speciális ételei, tipikus zenéi és filmjei. Szilveszter éjszakáján egyfajta leltárt készítünk. Bár az idei szilveszter kicsit rendhagyó, mert az év vége általában a bulizásról szól, ahol üvölt a zene, tűzijátékok durrannak, pezsgők pukkannak és persze ott a kihagyhatatlan éjféli csók. A filmeken keresztül, legalább lélekben érezzük azt, hogy egy szilveszteri buliba csöppentünk. Ezért ajánljuk, most ezeket a szilveszteri hangulatot idéző filmeket.

Szilveszter éjjel  /New Year's Eve/

Szilveszter éjjel  /New Year's Eve/
Szilveszteri filmajánló - Szilveszter éjjel  /New Year's Eve/ - port.hu

Szilveszter éjjel (New Year's Eve) - amerikai vígjáték, 120 perc, 2011

Egy igazán szilveszteri hangulatot átadó film. Ha pedig New York rajongó, ezt a filmet imádni fogja. A cselekmény rendkívül szerteágazó különböző történeteket fűz egybe. A szereposztás is zseniális, így nem csak a főszereplők nevét soroljuk..

...akik szerepelnek benne:

Robert De Niro, Sofía Vergara, Michelle Pfeiffer, Lea Michele, Josh Duhamel, Ashton Kutcher, Abigail Breslin, Katherine Heigl, Jessica Biel, Alyssa Milano, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Zac Efron, Jon Bon Jovi

BÚÉK - magyar vígjáték, 2018

BÚÉK - magyar vígjáték, 2018
Szilveszteri filmajánló - BÚÉK - magyar vígjáték, 2018 - port.hu

BÚÉK - magyar vígjáték, 2018

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is és egészen furcsa dolgok is. Egy héttagú baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket.
És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka is, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember. (port.hu)

Rendező: Goda Krisztina

Szereplők: Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Hevér Gábor, Elek Ferenc, Törőcsik Franciska, Lengyel Tamás

Szilveszteri filmajánló >>>

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.