Szilveszteri filmajánló - Íme, itt van hét remek kikapcsolódást ígérő film szilveszter estére

Filmajánló

alon.hu/www.port.hu

2021.12.31. 14:30

A nagy Gatsby

A nagy Gatsby
Szilveszteri filmajánló - A nagy Gatsby - port.hu

A nagy Gatsby

amerikai-ausztrál filmdráma, 145 perc, 2013

A film F. Scott Fitzgerald azonos című regénye alapján készült. Az amerikai-ausztrál filmdráma az 1920-as évek korlátlan lehetőségek hazájába, Amerikájába repít. Főhőse a különc Mr. Gatsby, akit mindenhol körülrajonganak, hatalmas társasági életet él. Mindenütt szól a dzsessz.
Nick Carraway frissen végzett diplomásként, New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Kibérel egy ócska viskót, a titokzatos milliomos Jay Gatsby szomszédságában. Egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek, és feltárul a fiatal Nick Carraway előtt a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa. A Netflixen elérhető.

Főszereplők: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire

A HBOgo-n és a Netflixen is elérhető.

A szerelem hullámhosszán

A szerelem hullámhosszán
Szilveszteri filmajánló - A szerelem hullámhosszán

A szerelem hullámhosszán

Karácsony este a rádióban egy talk-show műsorvezetője álmokról, vágyakról, kívánságokról kérdezi a hallgatókat. Egy seattle-i kisfiú betelefonál és az édesapjának kér segítséget, aki felesége halála óta magányosan neveli őt. Annie-t (Meg Ryan), a bájos, házasság előtt álló lányt, aki autóvezetés közben a rádió éjszakai műsorát hallgatja, valósággal elvarázsolják a kisfiú és az édesapa (Tom Hanks) megindító szavai. A messzi távolból úgy érzi, épp a nagy ő hangját hallja a rádió hullámhosszán. Elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, elindul és megkeresi az ismeretlent, akiben felismerni vélte az "igazit". (Forrás)

Főszereplők: Tom Hanks, Meg Ryan, Rita Wilson

Bridget Jones naplója – (Bridget Jones's Diary) - amerikai-angol-ír-francia romantikus vígjáték , 98 perc, 2001

Bridget Jones naplója – (Bridget Jones's Diary)
Szilveszteri filmajánló - Bridget Jones naplója – (Bridget Jones's Diary) Forrás: port.hu

Helen Fielding azonos című regénye alapján készült amerikai-angol-ír-francia romantikus történet. Főhőse Briget (Renée Zellweger), aki túl a harmadik X-en és szingli. Karácsonykor a rokonok mindig ugyan azokkal a témákkal zaklatják: házasság, család és gyerekek. A magát kövérnek tartó Bridget az igaz szerelmet keresi és elhatározza, hogy kezébe veszi az életét és naplóírásba kezd. A naplóba szorgosan lejegyzeteli minden nap súlyát, valamint az aznap elfogyasztott cigaretta- és alkoholmennyiséget. Bridget nem akar egyedül és kövéren meghalni és ronda pulcsis Mark Darcy mikor máskor, mint szilveszterkor találnak egymásra. Igazán üdítő film szilveszter estére.

A videa.hu-n itt megnézheti ingyen vagy a Netflixen is angolul és magyar felirattal.

Szilveszteri filmajánló >>>

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.