Hirdetés


Hirdetés

Aktuális

Karneváli ajánló

2003.08.19

A számtalan helyszínen zajló ötnapos Savaria Karnevál túl szerteágazó ahhoz, hogy minden rendezvényén ott legyünk. Az Alpokalja-Online tapasztalatokon és egyéni ízlésen alapuló önkényes mazsolázgatással összeállított egy erősen szelektált, ám teljesíthető programajánlót.

Római divatbemutató a Fő téren

2003.08.17

Tógák és tunikák, csatok és saruk. Túl vagyunk a Savaria Karnevál első kapcsolt rendezvényén. Ha ilyen lesz a folytatás, kellemes hét elé nézünk.

Mentek, mendegéltek …

2003.08.13

Egy maroknyi Krisna-hívő 800 kilométert gyalogolt az országban, mielőtt ideérkezett hozzánk. A hosszú séta elsődleges célja az alkohol és kábítószer nélküli lét propagálása.

Fújhatták! - Fúvószenei Fesztivál Szombathelyen

2003.08.10

Számtalan izgalom van életben, amelyek közé még nagy jóindulattal sem lehet egy fúvószenekari találkozót besorolni. Amúgy aranyos meg minden.

Szentgotthárd: Történelmi Napok hegyfutással

2003.08.05

Művelődésszervezők, figyelem! Ha kétséges egy leendő nagyrendezvény látogatottsága, ne kockáztassatok, szervezzetek rá futóversenyt! A siker garantált. Szentgotthárdon is valami hasonló történt.

Berzsenyi Dániel Főiskola: Felvételi ponthatárok 2003

2003.07.23

A pontosság kedvéért jegyezzük meg, hogy az esti, levelező és távoktatás esetében költségtérítéses a szakok. Néhány nappali tagozat szintén költségtérítéses, itt két ponthatárt találunk, ahol az első szám az államilag finanszírozott, a második a költségtérítéses képzés ponthatára.

Lignitbánya: Mindenki egy ellen

2003.08.18

Talán fordulóponthoz érkezett a lignitbánya ügye. A szombathelyi politikai elit afféle lignitellenes koalíciót jelentett be hétfői sajtótájékoztatóján. Az is kiderült, sok a fehér folt a Nógrádszén Kft. és a föld alatt lapuló kincsek körül. Közben szaporodnak a tiltakozó aláírások - számuk 10 ezer körül jár.

Beugráltak a Guinessbe

2003.08.16

A Szombathelyi Szombathelyi Kötélugró Klub lányainak nem volt elég a világ- és Európa bajnoki cím. Ők a Guiness Rekordok Könyvébe is be szeretnének kerülni. A produkció sikerült, innen már nem rajtuk múlik.

Rivörszájd

2003.08.12

A szombathelyi folyópartok szépsége akkor domborodik ki igazán, amikor alacsony a vízállás. Csábító hordalékok, nájlon, bringakerekek, dzsungel. Igazi beach-hangulat, avagy a nagy folyóbejárásunk tapasztalatai.

Laktanyaügy: Szombathely elesni látszik

2003.08.08

A kormány haderőreformjának egyik nagy vesztese lehet Szombathely. Bár a végítélet még nem mondatott ki, úgy tűnik, innen már nehéz lesz fordítani. A laktanyabezárás háttere.

Víztorony szolid panorámával

2003.08.02

- Voltunk a víztoronyban! – dicsekszem lelkesen az ismerős hölgynek. – Érdemes felmenni? – kérdezi. -Nem – bukik ki belőlem az őszinte -, de a semminél több, no meg ingyen van.

Maestro Giovanni Pizzéria, Szombathely

2003.05.27

Némileg megtévesztő ez a név, mert azért jóval többről van itt szó, mint egy szimpla olaszos pizzériáról. Meghökkentően nagy étel- és italválaszték némileg vitatható ízlésű környezetben.