Bükfürdő, az 50 éves sikertörténet: akciók és programok egész évben

2012.01.22. 16:44

Az évfordulóhoz kapcsolatosan számos ünnepi újdonság lesz Bükön.

Bükfürdő

Az elsők között van a „Nyertes 50-es” akció. Az 1962-ben születettek egész évben féláron vehetnek jegyet a létesítménybe.

2012. augusztus 19-én ünnepli a büki fürdő fennállásának 50. évfordulóját. Ez idáig közel 32 millió vendéget fogadott a létesítmény.

Nevéhez, történetéhez számos csodás gyógyulás, legenda, felejthetetlen nyaralás és élményteli kikapcsolódás fűződik.

Bükfürdő

Csodatevő gyógyvize országosan kiemelt gyógyhellyé, majd Európa-szerte ismert fürdővárossá tette a mindössze 3300 fős települést.

Az 1962-ben egy medencével megnyíló fürdő mára már 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel rendelkező komplexummá bővült, amely gyógy- strand és élményfürdővel, komplett gyógyászattal, Szaunavilággal és Medical Wellness Centrummal áll a vendégek rendelkezésére.

Bükfürdő

2011-ben a fürdő - már amúgy is magas, országosan is kiemelkedő - előző évi 783 ezer fős vendéglétszáma több mint 5%-kal nőtt, így a fürdő 823 ezer 448 fő éves vendégforgalmat realizált.

Ez főként a júliusban átadott – több mint 2,3 milliárd forint összértékű – fürdőfejlesztésnek köszönhető, amelynek saját forrását, mintegy 1,9 milliárd forintot a részvénytársaság – mint ez idáig is minden esetben – teljes mértékben önerőből finanszírozta.

A fejlesztés és az intenzív marketingmunka következtében a válság ellenére is növekedett a vendéglétszám, és a társaság bevétele megközelítette a nettó 1,6 milliárd forintot.

Bükfürdő

Az 50 éves múltnak és az elmúlt évek intenzív fejlesztéseinek köszönhetően 2011. első tizenegy hónapjában a nyugat-dunántúli régióban eltöltött vendégéjszakák több mint 18%-a Bükön-Bükfürdőn realizálódott, ennél magasabb számmal egyedül csak Hévíz büszkélkedhet.

Még beszédesebb ez az adat, ha Vas megyei viszonylatban vizsgáljuk: a vasi vendégéjszakák közel 50%-át a büki kereskedelmi szálláshelyeken töltötték.

Az 50 éves jubileumhoz kapcsolódóan a fürdő és a település is számos akcióval, programmal készül, melynek első elemeként a fürdő meghirdette a „Nyertes 50-es” fantázianevű akcióját.

Ennek keretében az 1962-ben született vendégek egész évben 50% kedvezménnyel vásárolhatnak gyógy- és strandfürdő napi belépőt.

Bükfürdő

Az évforduló kapcsán új jubileumi szolgáltatások és csomagok kerültek bevezetésre, valamint az 50 év legfontosabb eseményeit bemutató fotókiállítás is várja majd a fürdő épületében a vendégeket.

Számos új nyereményjátékot indul, jubileumi termékek készülnek, és a részvénytársaság egész évi rendezvénysorozata – amely hamarosan elérhető a fürdő honlapján – is a jubileum köré szerveződik.

Figyelje honlapunkat, használja ki a kedvezményeket, vegyen részt akcióinkban!

Legyen részese a sikertörténet folytatásnak!

www.bukfurdo.hu

.