Halak: itt az ideje, hogy rendbe hozza az életét - napi horoszkóp 2017. január 9.

2017.01.09. 07:42

A Vízöntő igyekszik racionálisan gondolkodni, a Bak szorult helyzetbe kerül, a Skorpió elhatározza, hogy mostantól kezdve odafigyel a testsúlyára.

Kos (március 21. – április 20.)
Nem a legjobban indul a napja, mert több apróbb – nagyobb bosszúság is éri. Ennek ellenére igyekszik megőrizni a nyugalmát, mert nem akarja a legkisebb dolgon is felidegesíteni magát. Ezt többé – kevésbé sikerül is elérnie, de azért a siker még nem teljes. Ám ettől is nagyon boldog és elégedett, mert a fogadalmát, hogy legyőzi a hírtelenségét, próbálja betartani.

Bika (április 21. – május 20.)
Bármit is szeretne elérni ebben az évben, vagy csak álmodik arról, hogy megvalósítja, akkor ne habozzon, hanem fogjon hozzá. Induljon el az útján, ne foglalkozzon senki véleményével. Főleg az aggodalmaskodók vagy a kételkedők véleményével ne törődjön. A célja csak akkor valósulhat meg, ha merészen és kitartóan halad, örül neki, és élvezi, amit csinál.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nagy reményekkel vág neki az újesztendőnek, főleg anyagi téren bizakodik az javulásban. Tisztában van vele, ahhoz, hogy elérje azt az életszínvonalat, amire vágyik, rengeteget kell tenni érte. Igazából elsősorban nem valami nehéz fizikai munkára gondol, bár, ha a szükség úgy hozza, akkor nincs ellene kifogása. Valójában a szíve mélyén könnyebb munkát remél.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy jó üzlet lehetősége van kilátásban, ami azonnal megmozgatja a fantáziáját. Legszívesebben rögtön elfogadná, mert ezzel nagyobb pénzösszeg ütné a markát, és ezzel sokat lendíthetne az anyagi helyzetén. Azonban nem eszik olyan forrón a kását, és ezt nehezen veszi tudomásul. Megérzése azt súgja, hogy ezt a lehetőséget nem engedheti ki a kezei közül.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szívből reméli, hogy a szerelemben nem kerüli el a siker, ha már idáig sem volt különösebb oka panaszra. Főleg azért drukkol, mert egy új ismeretség van kialakulóban, ami ha valóra válna, akkor a kívánsága teljesülne. Kissé bizonytalan, mert érzi, hogy túlságosan nagy a tét, és ha a végén mégis vesztesen kerülne ki, akkor az nagyon érzékenyen érintené.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Meg sem fordul a fejében, hogy az ügyet elkendőzze, vagy jobb színben tüntesse fel magát. Mindig az őszinte és az egyenes beszéd híve, ezért úgy gondolja, hogy erről az útról már nem tér le. Minek is tenné, akkor feladná az elvét és már nem önmaga lenne, hanem szerepet játszana. Így nyugodt a lelke, még akkor is, ha esetleg konfliktusa származhat belőle.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Úgy érzi, hogy nagyon elkényezteti a párja, de nincs ellene semmi kifogása, sőt igen örül neki. Rendkívül élvezi, hogy a kedvét keresi és minden kívánságát lesi. Régen volt már ennyire jó dolga, és nem is szeretne ezzel visszaélni. Egyenlőre nagyon jól érzi magát a társaságában és örömét leli benne, hogy együtt lehet vele. A szíve mélyén hosszútávra tervez.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Elhatározza, hogy mostantól kezdve odafigyel a testsúlyára, hogy megőrizhesse az egészségét. Nem engedheti meg magának, hogy kiessen a munkából, mert komoly céljai vannak, amiket mindenáron szeretne megvalósítani. Megfogadja, hogy nem lesz diéta mániás, és nem sanyargatja a testét, mert akkor elmegy a kedve az egésztől, és elmarad az eredmény.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Optimizmust és nyugalmat sugároz magából, ezért a mai napon sikerül minden váratlanul felmerülő problémát a vártnál könnyebben megoldania. Elégedett a helyzetével, jóban van önmagával és ezt a környezetében élők is észreveszik. Igyekszik csak a saját dolgaival foglalkozni és nem a kákán is csomót keresni. Otthonában a türelmének most nagy hasznát veszi.

Bak (december 22. – január 20.)
Szorult helyzetbe kerül, de esze ágában sincs kibúvót keresni, hanem a megoldáson töri a fejét. Az előtte álló feladatra koncentrál, és meg van győződve róla, hogy hamarosan megtalálja a kivezető utat. Nem engedheti meg magának, hogy kudarcot valljon, mert nagyon sok múlik azon, hogyan oldja meg a feladatot. Az önbecsülésének is jót tenne a látványos siker.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Igyekszik racionálisan gondolkodni, pedig ebben az esetben most a szívére kellene hallgatnia és az érzelmeinek a főszerepet játszani. Tudja, hogy ilyen helyzet csak ritkán adódik az életében, de mégsem mer kockázatot vállalni. Érzi, hogy túl nagy a tét, és jobb, ha nem égeti meg magát. Elmenekülni könnyebb, mint felvállalni, azt hogy esetleg a szíve összetörhet.

Halak (február 20. március 20.)
Őszintén örül mások boldogságának, és eszébe sem jut, hogy itt lenne az ideje, hogy a saját életét is rendbe hozza. Mindent az időre bíz, abban reménykedve, hogy az elrendezi a dolgait, és tányéron kínálja a boldogságot, s csak a kezét kell majd érte kinyújtania. Sajnos ez nem több mint délibáb kergetése, mert kicsi az esélye, hogy így hulljon ölébe a boldogság.

.