A Bak veszélyes vizekre evez, ha nem próbálja visszafogni magát - napi horoszkóp 2017. január 27.

2017.01.27. 07:53

A Szűz kitárulkozó hangulatban van, a Ráknak nincs ideje lazítani, a Vízöntőnek izgalmas románcban lehet része.

Kos (március 21. – április 20.)
Jól teszi, ha tartózkodik a hevességtől. Legyen szó munkájáról, szerelemről, vagy testmozgásról. A Jupiter bolygó kellemes időszakot ígér, de jó, ha tisztában van vele, hogy túlzásokra is hajlamosítja. Túlzott lelkesedése, vakmerősége kisebb balesetekre és sérülésekre hajlamosíthatja. Ugyan ez vonatkozik az érzelmi életére is, csalódás és lelki sérülés érheti.

Bika (április 21. – május 20.)
Bármennyire is megbántotta a párja, ne indítson bosszúhadjáratot ellene. Inkább törekedjen, arra, hogy tisztázzák a dolgot. Viszont ne hagyja szó nélkül és ne nyelje le a sértést, mert azzal csak lovat ad alá és az egészségét rongálja. Jó dolog a türelem, de ebben az esetben egyáltalán nem kifizetődő. Fontos, hogy jelezze neki, ha nagyon ideges is, ügyeljen a szavaira.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A munkája végeztével, lazítson és élvezze a családi otthona melegét. Kényeztesse szeretteit, ha igénylik, akkor készítse el a kedvenc ételeiket. Most kiélheti gondoskodási vágyát, ne féljen a szeretetét kimutatni, mert bőségesen visszakapja. Ha egyedülálló, akkor új ismeretségre is szert tehet, de a szerelem is betoppanhat az életébe. Pénzére, értékeire vigyázzon.

Rák (június 22. – július 22.)
A mai napon nincs ideje lazítani, minden perce be van osztva. Annyi a feladata, hogy kimondottan jó szervezést igényel, hogy végezzen az összes munkájával estére. Igaz, hogy egyenlőre pihenésre, és kikapcsolódásra gondolni sem mer, hiszen minden idegszálával az elintéznivalóira kell összpontosítania. Csak tökéletes munkát akar kiadni a keze közül.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Lehet, hogy a könnyelműen tett ígéretét már nagyon megbánta, de akkor se vonja vissza, mert akkor szava hihetetlennek tűnik mások szemébe. Bármennyire is bosszankodik és neheztel önmagára, ezt a békát akkor is le kell nyelnie. Sokkal rosszabb lenne, ha emiatt a tekintélye csorbát szenvedne. Inkább vonja le a tanulságot és fogadja meg, hogy nem ígér könnyelműen.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Beszédes és kitárulkozó hangulatban van, gondolatait, érzéseit szívesen megosztja másokkal. Azonban legyen óvatos, és ne bízzon meg mindenkiben, mert később őszinteségével visszaélhetnek. Sajnos olyan barátjának hit emberben is csalódhat, akiről álmában sem gondolta volna. A nagyon személyes dolgairól vezessen inkább naplót, de azt ne mutassa meg senkinek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minek aggódni előre, ráér akkor mérgelődni, ha az illető nem lesz ott a találkozón, vagy lemondja. Igaz, már az első látásra, megdobogtatta a szívét, sőt ha igazán őszinte akar lenni önmagához, be kell vallania, hogy igen vonzódik hozzá. Mielőtt rémeket látna és a negatív gondolkodásával bevonzaná a csalódást, csak arra gondoljon, hogy a vonzalom biztos kölcsönös.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Bár sokan próbálkoznak, de ennek ellenére ne hagyja magát háttérbe szorítani. Egyes embereknek nagyon nem tetszik, hogy kitartóan halad az útján és nem tér le róla se jobbra, sem balra. Így persze sikeresen veszi az akadályokat és eléri a célját. Irigyei azonban csak a sikereit látják, de a mögötte lévő nagy erőfeszítéseket és a töménytelen munkát már nem.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ne mondja le a találkozóját, mert úgy érzi, hogy a kedvese túlságosan hűvösen és visszafogottan viselkedett. Legszívesebben még a telefonját is kikapcsolná, hogy ne kelljen beszélnie vele. Ez a lehető legrosszabb megoldás, amit csak választhat, mert jobb mindjárt az elején a félreértéseket tisztázni. Amilyen borongós a hangulata, talán eltúlozza a sérelmeit.

Bak (december 22. – január 20.)
A mai napon paprikás hangulatban van. Vitatkozik, és mindenáron győzelemre törekszik, sajnos nehezen találja meg a hangot a környezetében élőkkel. Nem érzékeli, hogy éles kritikájával, számos embert megbántott. Veszélyes vizekre evez, ha nem próbálja visszafogni magát. Igyekezzen lecsillapodni, különben számos haragost szerez magának.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A mai napon amennyire a körülmények engedik, kerülje a stresszes helyzeteket, mert nehezen viseli a vitát és a veszekedést. Ha egyedülálló, akkor egy rövid, de szenvedélyes, és izgalmas románcban lehet része. Legyen megfontolt, mert az illető gáláns viselkedés lehet, hogy csak álarc és a hiszékenysége bajba sodorhatja. Vigyázzon, mert nem minden arany, ami fénylik.

Halak (február 20. – március 20.)
Munkahelyén az egyik kollégája rendszeresen az Ön kárára előtérbe helyezi magát és hajszolja a népszerűséget. Legszívesebben leállítaná, s jól megmondaná a véleményét, de rájön, hogy a nem ad támadó felületet neki. Tudja, ezzel csak az ő malmára hajtaná a vizet. Belül forr a dühtől, de előveszi józan eszét, és arra gondol, hogy az nevet igazán, aki utoljára nevet.

.