A Bika lásson hozzá élete megváltoztatásához - napi horoszkóp 2017. január 21.

2017.01.21. 07:41

A Kos szerelmi élete egy szappanopera fordulatait is felülmúlja, az Oroszlánnak szüksége van a mozgásra, a Szűz legszívesebben elutazna.

Kos (március 21.-április 20.)
A szerelmi élete egy szappanopera fordulatait is felülmúlja. Folyik az állóháború, értelmetlen vádaskodással, és a vélt, vagy a valós sérelmek felemlegetésével. Talán egy kis tűzszünetet kellene tartania, hogy az érzelmeivel tisztában legyen. Amennyiben továbbra is így folytatódik a kapcsolatuk, akkor nagy az esélye, hogy elvérzik szerelmük a harc alatt.

Bika (április 21.-május 20.)
Érzi, hogy valami hiányzik az életéből, mert bár kényelmes az életforma, és biztonságot ad, amit nap mint nap megél, de mégis színtelennek találja az életét. Változtatásra, kalandra, izgalomra, valamint megmérettetés örömére vágyik. Igaza van, lásson hozzá a változtatáshoz, de mielőtt bármilyen kalandba bonyolódna, gondoljon a következményekre is.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Lehet a megfázás vagy a cigarettázás következménye, ha rendszeresen köhög vagy állandó torok kaparást érez. Ám az is elképzelhető, hogy a problémáit nem képes kibeszélni és másokkal megvitatni esetleg elmondani a párjának, ami bántja. Itt az ideje, hogy ne halogassa tovább, és mondja ki azt, ami a szívét nyomja. Az egészsége sokkal fontosabb, mint a békesség.

Rák (június 22. – július 22.)
A gondjai száma még mindig nem csökkent, sőt inkább csak gyarapodik. Számos komoly döntést kell meghoznia, de az elhatározásnál azonban még nem jutott tovább. Érzi, hogy nem jó úton halad, de a kiutat talán, ha sejti is, még találta meg. Az elhatározás sem könnyű, mert a félelmei megakadályozzák benne és bizonytalanná teszik. Lépnie kell, mert az idő sürgeti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A kondíciója megőrzése érdekében szüksége van több mozgásra. A sok elfoglaltsága mellett is szakítson időt, arra, hogy az ízületeit rendszeresen átmozgassa. Természetesen nem kell azonnal a legnagyobb tempót felvennie, mert mint mindenben a testedzésben is a fokozatosság elvét érdemes betartani. Főleg akkor, ha hosszú idő után szeretne újra téli sportot űzni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A mai napon hagyna mindent maga körül, legszívesebben elutazna valahová, mert érzi, hogy változásra, és új élményekre van szüksége. Sajnos az elintézendő teendői, de pénztárcája sem engedi meg, de legyen még egy kicsit türelemmel. Addig, amíg az álma valóra válik, nyugodtan álmodozzon és tervezze meg, hogy hová és főleg kivel utazna a legszívesebben.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mostanában a stílusa némi kívánni valót hagy maga után, ezért ne csodálkozzon, hogy még a legszorosabb kapcsolatait is a szakítás réme fenyegeti. Nézzen önmagába, és a tetteit bírálja felül, nehogy a végén még mártírnak kiáltsa ki magát. Csak a reális látásmód segít, de sajnos most nem áll a helyzet magaslatán. Nem könnyű, de egy időre húzódjon vissza.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Skorpió jegyűként nagyon mély érzésű, de nehezen felejt. Ideje, hogy változtasson a természetén, és ne ragaszkodjon olyan ideje múlt kapcsolathoz, ami már semmi jót nem ígér. Lássa be, hogy ez a kapcsolat már nem működik, fölösleges húzni az időt. Ha meggyászolta a kapcsolatát, akkor végleg engedje el. Szép emlék még lehet belőle. Keressen egy új társat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Amennyiben úgy érzi, hogy megsértette a párja, akkor ne nyelje le és ne mérgelődjön magában, hanem tisztázza a dolgot. Ugyanis a sérelmek dédelgetése könnyen epekő kialakulásához vezethet. Jobb, ha tisztázza a dolgot, és ha nem hajlandó a párbeszédre, akkor ne erőltesse, hanem tegye túl magát rajta. Lehet, csak rossz napja van, de később megbánja makacsságát.

Bak (december 22. – január 20.)
A rokoni szálakat nem érdemes elszakítania, mert egyedül maradhat, és néha a sors útjai kiszámíthatatlanok, és akkor előfordulhat, hogy csak a felületes ismeretségeire támaszkodhat. Jöhet olyan nehézség az életében, amikor nagyon jó jönne némi rokoni segítség, együttérzés. Nem fontos sülve –főve együtt lenni, de jó, ha tartja a kapcsolatot velük.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kissé szétszórt, aluszékony, és a koncentrálás is gondot okoz, ezért legyen óvatos a közlekedésben. Lehet, hogy nehezen viseli a téli napokat, ezért ha nem fontos, ne üljön autóba. Inkább sétáljon a jó levegőn a szeretteivel, de ha inkább magányra vágyik, és rendezni szeretné a gondolatait, akkor egyedül. Finoman tudassa velük, hogy ne sértődjenek meg.

Halak (február 20. – március 20.)
A lelki bánattal együtt járó rosszkedve ellen a legjobb orvosság, ha egy kicsit kényezteti magát. Mivel szereti a szépet, a minőséget, ne sajnálja a pénzt és vegyen magának valamit, aminek örül és gyógyír a sajgó szívének. Lepje meg magát valami csekélységgel, és menjen társaságba, találkozzon a barátaival. Meglátja, hogy ettől mindjárt szebb színben látja a világot.

.