A Halaknak döntenie kell, hogy az egészsége a fontosabb vagy az anyagiak - napi horoszkóp 2017. január 31.

2017.01.31. 07:36

A Halak megfogadja, hogy életmódot vált, a Bika kellemetlen helyzetbe kerül, a Kos váratlanul összefut egy régi ismerősével.

Kos (március 21. – április 20.)
Váratlanul összefut egy régi ismerősével, akivel mindig jól kijött. Az élet elsodorta Ön mellől, de bízik benne, hogy nem véletlenül találkoztak újra. Ezt egy jelnek tekinti, és most már elhiszi, hogy a sors útjai kiszámíthatatlanok. Elhatározza, hogy mindent elkövet, hogy a barátságuk sokáig megmaradjon, és ne legyen a munkája miatt fellépő időhiánynak áldozata.

Bika (április 21. – május 20.)
Kellemetlen helyzetbe kerül, amit remekül megold, pedig a végkifejlet miatt sokat aggodalmaskodik. Mivel a bizonytalansággal kell szembenéznie, emiatt először attól tart, hogy kudarcot vall, amit természetesen nagyon nehezen emésztene meg. Kénytelen összeszedni minden rugalmasságát, mert tudja, hogy a szokásos merev hozzáállással nem jut előbbre.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Bármennyire is szomorú kénytelen neki látni a feladatai elvégzésének, nem csinálhat egy bajból kettőt. Próbáljon meg csak a munkájára koncentrálni, mert átmenetileg az is nagy segítség. Ugyanis addig kikapcsolja azokat a gondolatait, amelyek a legerősebben foglalkoztatják. Közhelynek tűnik, de nagy igazság, hogy az idő, ha lassan is, de begyógyítja a fájó sebeket.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy meggondolatlan lépésének kell most meginnia a levét, amit nagyon szívére vesz. Gondot az okozza, hogy a saját helyzetét és cselekedetét nem képes reálisan megítélni. Sőt vétlennek érzi magát, mert, akkor nem kell beismerni, hogy tévedett. Abban bízik, hogy a probléma magától is megoldódik és minden megy tovább a maga útján. Sajnálatos, de nem így lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A bolygók pozitív hatására most rendkívül erős a kisugárzása, könnyedén képes hatni másokra, és a kollégái emiatt mindent megtesznek, amit csak szeretne. Ennek ellenére nem szálljon a fejébe a dicsőség és ne éljen vissza az alkalmazkodó képességükkel. Ugyanis bármikor fordulhat a kocka és akkor a visszautasítást nehezen tudja majd megemészteni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szűz jegyűként általában két lábbal áll a földön, ezért kevésbé becsapható, ám most mégis legyen nagyon óvatos. Ugyanis a környezetében lévő emberek, ha nem vigyáz, akkor könnyen rászedhetik vagy félrevezethetik, merő rossz szándékból. Még a legkedvezőbb üzleti ajánlatot se fogja el azonnal, hanem mutassa meg, és konzultáljon egy szakemberrel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Optimizmussal tölti el, hogy a tervei megvalósításával foglalkozhat. Igaz, hogy csak még a kezdeténél tart, de élvezi, hogy szervezkedhet és intézheti a dolgait. Minden esélye meg van rá, hogy véghez is vigye, amibe belevágott, mert a Jupiter bolygó egyengeti útját. Fontos, hogy akkor se keseredjen el, ha komoly akadályokba ütközik, és semmiképpen se adja fel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Legyen rendkívül határozott, ne hagyja magát befolyásolni, különben nem lesz könnyű feldolgoznia a csalódást. Ugyanis alapvetően a bizalma rendül meg, mert az illető olyan ügyesen álcázza magát, hogy képes bárkit megtéveszteni. Ebben az esetben is a jószívűsége és segítőkészsége áldozatává válhat, hiszen önmagából indul ki, és nem képes rosszat feltételezni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mielőtt végképp elkeseredne, váratlanul a problémája megoldásához onnan kap segítséget, ahonnan nem is remélte. Jupiternek a saját személyi bolygójának köszönhetően, végre már látja a fényt az alagút végén. Most fellégezhet, mert nem kell folyamatosan a megoldáson törnie a fejét. Ráadásul egy jobb időszaka kezdődik, ezért használja ki a lehetőségeket.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagyfokú türelemre van szüksége ahhoz, hogy az impulzivitásával ne vágja maga alatt a fát. Mivel a reakciói gyorsak és hevesek, könnyen a környezetében bárkit magára haragíthat. Nagy lendülettel lát neki a feladata megoldásához, hatalmas kezdeményező erő jellemzi, és a célját mindenáron el akarja érni. Nagy kár, hogy nincs tekintettel senkire és semmire.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Könnyen szót ért a párjával, hamar közös nevezőre jutnak, ezért jól telik a mai napja. Kiegyensúlyozott és örömmel végzi a munkáját nincs, aki ki tudná hozni a sodrából. Végre rájött hogyan kell a kedvesével bánni, és nagyon mérges magára, hogy idáig miért nem találta meg a megoldást. Eszébe jut, hogy bizony mennyi minden másképpen alakult volna.

Halak (február 20. – március 20.)
Megfogadja, hogy életmódot vált, egészségesebb fog élni, de hamar szembesülnie kell vele, hogy ezzel sajnos megnövekednek majd a költségei is. Tisztában van vele, hogy el kell dönteni, hogy minden marad a régiben vagy inkább áldozatot hoz a célja megvalósításáért. A tét nagy, hisz tudja, választania kell, hogy az egészsége a fontosabb vagy az anyagiak.

.