A Nyilas a mai napon pontot tehet egy lezáratlan ügyre - napi horoszkóp 2017. január 6.

2017.01.06. 07:34

A Mérleg váratlanul jelentősebb ősszeghez is hozzá juthat, az Ikrek igyekszik az adott helyzetet a saját javára fordítani, a Kos szokatlanul ideges és ingerült.

Kos (március 21. – április 20.)
Szokatlanul ideges és ingerült, amit a környezete egyre nehezebben visel. Hajlamos a legkisebb ügyet is felnagyítani, és minden ok nélkül megsértődni. A hangulatingadozása kihat a szívére és még a gyomrára is. Megpróbál nyugalmat erőltetni magára, de nem jár eredménnyel. Legszívesebben világgá menne. A számos elfoglaltsága miatt sajnos nem teheti meg.

Bika (április 21. – május 20.)
Amennyiben valóban szeretné meghódítani a szíve választottját, ne viselkedjen fagyosan vagy távolságtartóan. Még akkor sem, ha fél, hogy esetleg megsebződik a szíve. Ne áruljon zsákba macskát, mert akár még félre is értheti a viselkedését, és akkor tényleg csalódni fog. Amennyiben szeretné megvédeni a szívét, akkor lassan haladjon az ismerkedéssel.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Igyekszik az adott helyzetet a saját javára fordítani és hasznot húzni belőle. Remek érzékkel képes úgy alakítani a dolgokat, hogy ezzel a saját malmára hajtja a vizet. Éleslátásával és jó emberismeretével, mindenkivel megtalálja a megfelelő hangot, és így képes elérni azt, amit szeretne. Igaz, hogy ezzel a sikerével ismét szerez néhány ellenséget a többiek mellé.

Rák (június 22. – július 22.)
Igyekezzen alkalmazkodni a környezetében élőkhöz, sőt nem árt, ha a munkahelyén is képes kompromisszumot kötni. Szeretné a maga útját járni, de erre most ez az időszak nem alkalmas. Ügyeljen arra is, hogy a ne tekintse a saját véleményét egyedüli jónak, mert azzal csak saját magának árt. Minden szavát érdemes igen alaposan megfontolnia.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szerelmi életében felmerülő gondjait csak saját magának köszönheti. Hajlamos olyan magas lóról beszélni a társával, hogy stílusát nehezen képes elfogadni. Függetlenül attól, hogy igaza van e vagy sem, leereszkedő modorát szorítsa háttérbe. Igen becsülendő a békülő szándéka, de azzal, ha nagyvonalú ajándékot vesz neki nem biztos, hogy eléri célját.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Feledhetetlen pillanatokat élt át a kedvesével, és ez a meghitt együttlét még szorosabbra fűzte a kapcsolatukat. Bízzon magába és ne essen kétségbe, ha a párja folyamatosan nem áradozik arról, hogy milyen jól érezte magát. Okosabban teszi, ha most kissé visszahúzódik és engedi, hogy a történtek leülepedjenek benne. A nyaggatása viszont szigorúan tilos!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Váratlanul jelentősebb ősszeghez is hozzá juthat, de ez ne jelentse azt, hogy számolatlanul szórja a pénzt. A túlzások sohasem vezetnek jóra, ahogy a pénzügyek terén sem. A meggondolatlansága következtében hamar a végére járhat a pénzének, sőt akár adósságba is keveredhet. Még mielőtt túl nagyra nyitná a pénztárcáját, azért gondoljon a holnapra is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egyre nyugtalanabb, mert a régóta dédelgetett terve megvalósulása egyre távolabbinak tűnik. Türelmetlenségről szó sincs, hiszen nem rögtön és azonnal akarta a célját elérni. Azzal is tökéletesen tisztában van, hogy mindenhez időre van szükség, de a megérzése azt súgja, hogy valaki igyekszik az útját keresztezni. Sejti is, hogy ki, de bizonyítéka még nincs.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A mai napon pontot tehet egy lezáratlan ügyre és végre elvarrhatja az elvarratlan szálakat. Éppen itt volt már az ideje, mert rengeteg energiáját emésztette fel. Függetlenül attól, hogy igyekezett a legkevesebbet foglalkozni vele. Szerencsére most felsóhajthat és megkönnyebbülhet és minden idegszálával a munkájára és a feladataira összpontosíthat.

Bak (december 22. – január 20.)
Fokozatos javulás várható a kapcsolatában, de ahhoz még egy kicsit tovább kell dolgoznia rajta. Jó úton jár, ezért ne keseredjen el, ha néha visszaeséseket tapasztal. Bármennyire is vágyik rá, minden egy pillanat alatt nem javulhat meg. Sajnos a gondok is hosszú időn keresztül alakultak ki, és most ha nem is ugyanannyi, de idő kell, hogy helyre állhasson a béke.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A mai napon kis erőfeszítéssel is elérheti a célját, ezért bátran valósítsa meg a tervét. Némi anyagi ráfordításra azért mindenképpen szüksége lesz, de emiatt ne elégedetlenkedjen, mert ingyen nem hullik semmi sem az ölébe. Az eredmény azonban igazolja majd, hogy remek időzítéssel és kitartással jogosan megérdemli az elismerést. Nincs idő a tétovázásra!

Halak (február 20. – március 20.)
Próbáljon meg nem a múlt eseményen rágódni, hanem a jövőt tervezni. Már ne a sérelmeit dédelgesse, mert, akkor nem képes előre lépni, hanem induljon el egy új úton és bízzon benne, hogy a borúra derű jön. A múlt eseményein már úgy sem tud változtatni, akkor meg teljesen fölösleges pazarolni rá az idejét. A folytonos szomorkodás sem oldja meg a gondjait.

.