A Nyilas egyre nyomasztóbbnak érzi a helyzetét - napi horoszkóp 2017. január 11.

2017.01.11. 07:25

A Szűznek váratlan kiadással kell szembesülnie, a Rák minden idegszálával a családjára összpontosít, az Ikrek túlságosan közlékeny.

Kos (március 21. – április 20.)
Találkozik valakivel, akit első látásra szimpatikusnak talál és nagy reményeket fűz hozzá, ám hamar be kell látnia, hogy félreismerte. Igazából jobbnak látta, mint amilyen, ezért már bánja, hogy olyan titkokat is rábízott, amit nem kellene. Már kerülni szeretné, de nem olyan könnyű megszabadulni tőle. Nem akarja megbántani, de biztos benne, hogy sikerülni fog.

Bika (április 21. – május 20.)
Teljes erővel a karrierje építésén fáradozik, mert úgy érzi, hogy az elmúlt esztendőben kissé elhanyagolta a munkáját. Inkább a magánéletével és annak gondjaival volt elfoglalva. Cselekvési vágya azonban nem hagyja nyugodni, mert nyomot akar hagyni a világban. Mindent elkövet, hogy anyagilag is jobb helyzetbe kerüljön, akár sokkal több munka árán is.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túlságosan közlékeny, emiatt nagy népszerűségnek örvend, mert úgy tűnik mások számára, hogy nagyon jól értesült. Igaz, hogy ezzel a társaság központjába kerülhet, de persze kellemetlen helyzetbe is. Főleg, ha olyan dolgokat fecseg ki, amiről okosabb lenne hallgatnia. Saját dolgairól vagy a magánéletéről csak keveset beszéljen, nem mindenkit érdekel.

Rák (június 22. – július 22.)
Minden idegszálával a családjára összpontosít, szeretne a kedvükbe járni. Ami viszont olyan jól sikerül, hogy az ő számukra már kissé nyomasztóan hat. A jegyében járó Hold érzelmi túláradásra hajlamosítja, ezért nem veszi észre, hogy a túlzott gondoskodásával többet árt, mint használ. Felnagyítja dolgokat és ott is rémeket lát, ahol nem kellene.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a tanulmányait folytassa, vagy a korától függetlenül beiratkozzon valamilyen tanfolyamra. Sohasem késő tanulni, mert csak hasznát láthatja, ha bővül a látószöge és tudásra tesz szert. Minél több lábon áll, annál több álláslehetőség közül válogathat. A mai világban a nyelvtudás elengedhetetlen, ha külföldre utazik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mindjárt az év elején váratlan kiadással kell szembesülnie, ami meglehetősen érzékenyen érinti a pénztárcáját. A kiadás nem csak váratlanul éri, de eléggé kiborítja a lelkét is, mivel minden fillérre szüksége van, mert komoly tervek foglalkoztatják. A célját szeretné mindenáron elérni, de sajnos szembesülnie kell vele, hogy egy ideg nem lesz belőle semmi.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mars bolygó negatív fényszöge miatt hajlamos a halogatásra, így elhatároz dolgokat, amiből időnként nem lesz semmi. A szerelem hatására teljesen el van varázsolódva, így képes olyan ígéreteket is tenni, ami később igen kellemetlen helyzetbe hozhatja. Mielőtt bármire rábólintana, gondolja meg alaposan, még akkor is, ha ebből akár igen nagy konfliktusa származhat.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kisebb szerelmi csalódás érheti, mert még mindig nem tanult a hibáiból. Túlságosan naivan áll a dolgokhoz, és hajlamos mindent készpénznek venni, amit mások mondanak. Túl későn veszi észre, hogy az illetőnek mi a valódi szándéka, akkor viszont legtöbbször már túl késő. Még szerencsének mondhatja magát, ha csak a szíve bánja és nem a pénztárcája is.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egyre nyomasztóbbnak érzi a helyzetét, és szívesen változtatna rajta, de egyenlőre a változtatás sem oldana meg semmit. Megérzése azt súgja, hogy nincs itt a szükséges lépések megtevésének ideje, ezért türelmesen várnia kell. Anélkül is nehezen viseli a várakozást és a halogatást, mert Nyilas jegyűként a tettek embere, de ebben a helyzetben ez a legnehezebb feladat.

Bak (december 22. – január 20.)
Meglehetősen nagy a megfázás veszélye, és hogy elkap valami vírusos fertőzést, ami könnyen ágynak döntheti. Valami forró italra vágyik, ami még fel is vidítja, ha már otthon kell maradnia. Úgy érzi, hogy muszáj a gondjait elűzni, ezért szívesen iszogatna gondűző alkoholt. Azonban legyen mértéktartó és ne a gondjai nagyságához igazítsa az elfogyasztott ital mennyiségét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Könnyebben eléri a célját, mint gondolná, mert az égiek is támogatják ebben. A Jupiter bolygó egyengeti az útját és optimista szemlélettel ruházza fel, ami elegendő lesz ahhoz, hogy végighaladjon az útján. Nyugodtan vállalja fel még az extrém ötleteit is, ne foglalkozzon mások véleményével. Nagy teljesítményekre lesz képes, így a vágyait könnyedén elérheti.

Halak (február 20. – március 20.)
Nagyobb gondoktól mentes napra számíthat, ami nincs ellenére, mert szüksége van már némi lazításra. Mostanában sok kisebb bosszúság érte sokszor igazságtalanul is, amivel mindig foglalkoznia kellett. A problémák feldolgozása nem volt könnyű, és nagyon sok energiájába került. Halak jegyűként meglehetősen érzékeny, ami időnként nehézzé teszi az életét.

.