A Nyilas most minden szavát jól gondolja meg - napi horoszkóp 2017. január 30.

2017.01.30. 07:25

A Halaknak türelemre van szüksége, a Vízöntő sok szépet és jót áldoz fel most az életében, a Bak igyekszik mindig megtartani az ígéretét.

Kos (március 21. – április 20.)
A pénzügyek terén nagyon jók az esélyei, amit hamarosan a pénztárcája is érezni fog. Amennyiben okosan fekteti be a pénzét akkor akár meg is sokszorozhatja a jövedelmét. Azonban csak észszerű vállalkozásba kezdjen, különben veszteség érheti, és csak bottal ütheti a nyomát. Anyagi biztonságát hosszú időre megalapozhatja, de könnyű sikerre ne számítson.

Bika (április 21. – május 20.)
Ne vegye túlságosan a szívére, hogy az egyik kollegája kevésbé barátságos és segítőkész. Talán némi igazuk a munkatársainak is lehet, hogy ezzel inkább az érzelmeit szeretné leplezni. Mielőtt bármit tenne, előtte alaposan gondolja át, hogy megéri megtennie a kezdő lépéseket. Köztudott, hogy a hógolyóból is kialakulhat egy lavina, ami végül elsodor mindent.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Itt az ideje, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba és ne a szőnyeg alá söpörje a problémákat. Az őszinte és feltáró beszélgetés, még ha kellemetlenebb is sokkal hasznosabb, mint a folytonos neheztelés. Ezzel ugyanis csak elrontja a hangulatát és a kedvét, és természetesen a környezetében élőkét is. Állandó panaszkodás akár életformájává is válhat.

Rák (június 22. – július 22.)
Egyre jobban érzi, hogy szüksége lenne néhány nap pihenőre, hogy újra teljes erőbedobássál végezhesse a feladatait. A vágya azonban egyenlőre sajnos csak álom marad, mert annyi a dolga, hogy ki sem látszik belőle. Talán egy rövid kikapcsolódásra azért módja nyílik, de majd valamelyik hétvégén. Addig marad a munka, a kötelesség és a stresszel teli napok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rengeteg a barátja és az ismerőse, mégis gyakran egyedül érzi magát. Tisztában van vele, hogy itt lenne az ideje, hogy a munkájában kissé lassítson és hagyjon időt a magánéletére is. Az eszével tudja is, és el is határozza, hogy változtatni fog, de mindig csak az elhatározásig jut. Bár Oroszlán jegyűként határozottság jellemzi, de úgy látszik, most híján van vele.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az érzelmei terén közel sem olyan stabil, mint amilyen szeretne lenni, mert kételyek gyötrik és időről időre bizonytalanná válik. Mind ezt sajnos a Neptunusz bolygó negatív hatása okozza, amivel úgy érzi, hogy egyre nehezebben tud megbirkózni. Persze nem csak szerelemben szövöget olyan álmokat, aminek nincs reális alapja, hanem az élet más területén is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Rendkívül jól esik a hiúságának az egyik ismerőse dicsérete és segítőkészsége, de ne hagyja, hogy ezzel elaltassa az éberségét. Ugyanis a szívéhez szeretne minél közelebb férkőzni, hogy aztán könnyedén levehesse a lábáról. Bár kényelmes, hogy a kis úját sem kell mozdítania, hogy a célját elérje, de biztosra veheti, hogy a könnyelműségének meg kell fizetnie az árát.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ég a vágytól, hogy ország – világnak a munkájában megmutassa, hogy mire képes. A feje tele van jobbnál, jobb ötletekkel, amelyek többsége meg is valósítható. Lelkesedésével és az ötletességével ámulatba ejti az ismerőseit, akik idáig is csodálták, de közülük titokban azért néhányan irigyelték is. Pedig a magabiztossága és az eltökéltsége a sikerének a titka.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Minden szavát jól gondolja meg, mert az otthona most nem a béke szigete. Bár kerülné a vitát és a veszekedést, mégis a Hold és a Neptunusz bolygó is túlérzékennyé teszi. Felnagyítja a problémákat, képes a bolhából is elefántot csinálni. Kerülje a csipkelődő megjegyzéseit, mert a humorával is megbánthat másokat. Vigyázzon, az éles szerszámokkal is.

Bak (december 22. – január 20.)
Igyekszik mindig megtartani az ígéretét, mert az igazságérzete nem engedi meg, hogy mellé beszéljen, de ebben az esetben kénytelen szakítani a jól bevált szokásával. Úgy érzi, hogy sokkal jobban jár, ha elhallgatja az igazságot, mert addig is időt nyer. Tudja, fölösleges kapkodni, mert akkor könnyen hibázhat, amit már később nem fog tudni helyre hozni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Túlságosan sok szépet és jót áldoz fel most az életében, hogy az anyagi helyzetén változtasson. Minden energiáját a pénzszerzésre és az új üzleti vagy befektetési lehetőségek megtalálására fordítja. Szerencsére némi haszonra is szert tesz, mert a Vénusz bolygó támogatja a törekvéseit. Ám még sincs arányba a befektetett energiája a megszerezhető haszonnal.

Halak (február 20. –  március 20.)
A lehető legnagyobb türelemre van szüksége, mert a bolygó idegessé és feszültté teszi, így könnyen eljárhat a szája. Türelmetlen, és hajlamos önmagát előtérbe helyezni, és ingerültségében megbántani másokat. Azért, hogy ne utólag bánkódjon, igyekezzen lakatot tenni a szájára, mert még a jól bevált baráti, rokoni kapcsolatai is akár örökre megszakadhatnak.

.