A Nyilas most nem számíthat a rokonaira és az ismerőseire - napi horoszkóp 2017. január 14.

2017.01.14. 07:46

Az Oroszlánt régi partnere keresheti meg, a Rák rátalálhat az igazra, a Bika nagyon ügyel a látszatra.

Kos (március 21. – április 20.)
Fokozottan ügyeljen a táplálkozására, alaposan nézze meg, hogy mit eszik és főleg, hol. Könnyen kisebb gyomorrontás lehet a vége, ha jóval többet eszik a kelleténél. Próbáljon mértéket tartani, hogy elkerülhesse a kellemetlen epe panaszokat. Inkább naponta többször és keveset egyen és fogyasszon sok folyadékot, ami elsősorban ne alkoholt jelentsen.

Bika (április 21. – május 20.)
Nagyon ügyel a látszatra, hiszen Bika jegyűként meglehetősen hagyománytisztelő. Sokat ad a környezete véleményére, emiatt gyakran szerepet játszik. Úgy gondolja, hogy inkább ezer irigye legyen, mint egy sajnálkozója, ezért már sokszor nem is tudja, mit tegyen. Pedig jobb lenne végre tiszta helyzetet teremteni maga körül, főleg a kapcsolatában.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Érzelmi életében nagy kísértésnek van kitéve, de minden erejével igyekezzen ellent állni. Függetlenül attól, hogy nem lenne ellenére egy kis kaland, mégse menjen bele. Ugyanis az illető nem az ön embere, csak kellemetlensége származna belőle, ha enged az érzelmeinek. Főleg anyagilag húzná a rövidebbet, de a szíve is összetörhet. Teljesen fölösleges kockáztatnia.

Rák (június 22. – július 22.)
Végre rátalálhat az igazra, ha még egyedül él, de ehhez nyitott szemmel kell járnia. Ugyanis a legváratlanabb helyzetben bukkanhat fel, épp akkor, amikor egyáltalán nem számít rá. Ez a különleges ismerkedési helyzet teszi igazán izgalmassá ezt a kapcsolatot, ami tele lesz meglepetésekkel. Viszonyuk sikere attól függ, hogy mennyire képes alkalmazkodni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Régi partnere keresheti meg, mert újra szeretné kezdeni a kapcsolatukat. Nem nyíltan és egyértelműen teszi az ajánlatot, inkább csak célozgat rá. Igazából semmi kedve ott folytatni a viszonyukat, ahol abbahagyták, mert valójában már lezárta a dolgot magában. Sikerült túltenni magát az egészen, és mély meggyőződése, hogy csak a káposzta jó felmelegítve.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Felgyorsulnak az események, emiatt egy pernyi ideje sincs. Pedig sok területen kellene helytállnia, és tökéletes teljesítményt nyújtania. Rendkívül nyomasztja a felelősség, bár büszkeség tölti el, hogy ennyi megbízatása van. Őszintén bevallja, hogy jól esik a becsvágyának, de érzi, hogy azért nagy szüksége lenne némi lélegzetjutáshoz. Családjával is szeretne lenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bizonytalanság gyötri, mert nem tudja, mitévő legyen. Vágyik a régi kedvese után, de a mostani kapcsolata viszont nagyon kényelmes. Valamit azért mégis hiányol a viszonyukból, csak még nem tudja megfogalmazni magának. Ez a hiányérzet nyugtalanná teszi, így a kelleténél ingerültebb a párjával. Szívesen lépne, de fél kockáztatni, mert tart az elutasítástól.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kiválóan képes alkalmazkodni a kialakult helyzethez, s még a váratlan események sem billentik ki az egyensúlyából. Tudja, hogy mit akar, és nem hagyja magát lebeszélni róla. Igaz, hogy emiatt önfejűnek tűnik mások szemében, de ez cseppet sem zavarja. Tisztában van vele, hogy csak a saját erejében bízhat. Meggyőződése, hogy a bátrak legtöbbször győznek.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Rokonaira, ismerőseire ebben a helyzetben nem számíthat, ezért ne is forduljon hozzájuk segítségért. Bár nagyon szívére veszi az érdektelenségüket, de emiatt ne eméssze magát, lépjen túl az ügyön. Barátaiban viszont kellemesen csalódik, mert önzetlenül maguktól felajánlják a támogatásukat. Emiatt melegség járja át a szívét, mert már kezdett elkeseredni.

Bak (december 22. – január 20.)
Az év elején elhatározta, hogy sokkal több időt szentel a szeretteire, de a fogadalmát egyre jobban érzi, hogy már meg kell szegnie. Rendkívül sajnálja, hogy nem képes állni a szavát, de a körülményekhez igazodnia kell. Bármennyire is tiltakozna, nem érne el vele semmit, legfeljebb a felettesei neheztelését vívná ki. Valaki javára viszont mégis csak döntenie kell.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Akár szép pénzösszeg is ütheti a markát, de bánjon vele óvatosan, mert amilyen váratlanul érkezik, olyan gyorsan el is fogyhat. Eszébe se jusson kölcsönadni, mert nagy a valószínűsége, hogy többé nem látja viszont. Még akkor se nyissa ki a pénztárcáját, ha közeli rokona vagy ismerősén szeretne segíteni. A negatív bolygóállás miatt inkább előzze meg a bajt.

Halak (február 20. – március 20.)
Munkahelyén kedvező fordulatra számíthat, bár az elején úgy tűnik, hogy ebből ne lesz semmi. Mielőtt végleg elkeseredne, az égiek a segítségére sietnek és végül, minden szerencsésen megoldódik. Nagy szüksége is van a szerencse pártfogására, mert már állásváltozáson törte a fejét. Vágyik, arra, hogy egy másik munkaterületen is megcsillogtassa a tehetségét.

.