A Rák ne ragaszkodjon a kitaposott úthoz - napi horoszkóp 2017. január 13.

2017.01.13. 08:03

A Baknak kedvező hírek jutnak a fülébe, a Nyilas nem halad a munkájával, az Oroszlán remek üzleti lehetőségre kap ajánlatot.

Kos (március 21. – április 20.)
A munkahelyén olyan feladattal kell megbirkóznia, amivel idáig még nem bízták meg. Ellenkezni nincs módja, mert a cég érdeke ezt kívánja. Kissé aggódik, hogy hogyan tudja hibátlanul megoldani, de elhatározza, ha törik, ha szakad, akkor sem kér segítséget senkitől. Inkább egyedül küzd meg a feladattal, mert a sikert sem akarja megosztani senkivel sem.

Bika (április 21. – május 20.)
A párja féltékenységét egyre nehezebben viseli, hisz semmi oka a gyanakvásra. Igaz, hogy az utóbbi időben egyre több időt tölt a tükör előtt, de ez csak azért van, mert szeretné a testét karban tartani. Hirtelen sok időt szentel a testmozgásnak, mert egészségesen akar élni. Ugyanakkor nagyon ügyel az öltözködésére is, mert állítólag csak a párjának akar tetszeni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Melegséggel tölti el a szívét, hogy a barátsága töretlen egy régi barátjával. Nem tudja kikezdeni sem az idő, sem a távolság, vagy a magánéleti gondok. Az anyagi különbségek sem okoznak feszültséget, de a világnézeti vélemény különbségek sem adnak okot vitára, mert vannak olyan rugalmasak, hogy nem hozzák szóba. Nagy kár lenne eltávolodni egymástól emiatt.

Rák (június 22. – július 22.)
Rendkívül fontos, hogy ne ragaszkodjon a megszokott sémákhoz és a kitaposott úthoz, mert csak akkor tud megbirkózni a kihívással. Igaz hogy minden kezdet nehéz, de ne erre gondoljon, mert akkor könnyen inába szállhat a bátorsága. Nyugodtan merjen kockáztatni, mert az égiek hamarosan a pártfogásába veszik. Induljon el bátran a változtatás útján.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Remek üzleti lehetőségre kap ajánlatot, de úgy dönt, hogy nem kapkod el semmit. Elhatározza, hogy alaposan megfontolja, és csak akkor dönt, ha már tökéletes tisztában van a nyereség mértékével. Tartja magát ahhoz a mondáshoz, hogy, ha lúd, akkor már legyen kövér. Szerencsére nem kell semmit elhamarkodnia, mert nem áll annyira rosszul anyagilag.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Már rettentően sajnálja, hogy olyan hirtelen volt és megbántotta az egyik családtagját. Igazából nem is érti, hogy fordulhatott elő, hiszen a viszonyuk idáig nagyon ideális volt. Fogalma sincs, hogy mit tegyen, mert a bocsánatkérést nagyon sablonosnak találja. Talán egy őszinte beszélgetés sokat segítene, mert akkor legalább elmondaná a gondjait, ami bántja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Új partnere amióta megismerte, szinte bearanyozza az életét és vele újra boldogság költözött az otthonába. Nem kedveli az egyedüllétet, s most nagyon élvezi, hogy már nem kell magányosan élni az életét. Abban azonban lehet némi igaza a barátjának, hogy maradjon a realitás talaján, mert a túlzott idealizálás miatt szebb színben láthatja, mint amilyen.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Most olyan ember mellett is kiáll, akit igazából annyira nem kedvel. Ám az igazságérzete nem engedi, hogy ne a valóságnak megfelelően ítélje meg az ügyet. Semmiképp sem akar elfogult lenni, mert akkor előbb vagy utóbb a lelkiismeretével kell szembesülnie. Jobban alszik így, hogy azt teszi, amit a szíve és az igazságérzete diktál, S ez mindennél sokkal többet ér.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A mai napon valahogy nem halad a munkájával, pedig volna mit csinálnia. Sehogy sem tud a feladatára koncentrálni, pedig érzi, hogy ennek nem lesz jó vége. Szeretne megfelelni a kihívásoknak, hogy a felettesei meg legyenek elégedve a munkájával. Tisztában van vele, hogy vannak napok, amikor semmihez sincs kedve, de erre most mégsem hivatkozhat.

Bak (december 22. – január 20.)
Kedvező hírek jutnak a fülébe, ami nagy örömmel és főleg elégedettséggel tölti el. Azonban még mielőtt komolyan venné az egészet, azelőtt még szeretne meggyőződni, róla, hogy nem csak egy téves információ. Nem akar már előre inni a medve bőrére, mert nem szeretné, ha keserű csalódás érné. A Bak jegye adta józanságának most is nagy hasznát veheti.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Meglehetősen nehéz feladatnak találja most a pénz beosztását, hiszen annyi mindenre ki kell adnia. Ugyanakkor vannak tervei, amit szeretne megvalósítani, de a kirakatok csábításának is ellent kellene állnia. Ennyi mindenre nem lépes egyszerre figyelni, így kénytelen fontossági sorrendet felállítani. A fölösleges dolgok iránti vágyát pedig háttérbe kell szorítani.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen teszi túl magát a szakításon, pedig tudja, hogy ennek így kellett történnie. Igaz, előtte sokat gondolkodott és nehézen hozta meg a döntést, de úgy érezte, hogy már jobb nélküle. Akkor meg minek folytatni, hisz ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Persze vannak pillanatok, amikor visszacsinálná az egészet, és csak a szívére hallgatna, s nem az eszére.

.