A Rákot könnyen kihasználhatják - napi horoszkóp 2017. január 24.

2017.01.24. 07:46

A Vízöntő minden energiájával a pénzszerzésre összpontosít, a Skorpió igyekszik a megérzéseire hallgatni, a Bika romantikus hangulatban van.

Kos (március 21. – április 20.)
Változások várhatók az életében, és okosan kell döntenie, nem szabad elkapkodnia semmit. Meggondolatlanságtól óvakodjon, nehogy később megbánja a lépését. Új munkahelyt csak abban az esetben keressen, ha megbizonyosodik róla, hogy minden szempontból megtalálta álmai állását. Hirtelen jött ötleteit gondolja át alaposan, nehogy csalódjon.

Bika (április 21. – május 20.)
Romantikus hangulatban van, ég a vágytól, hogy gyengéden kimutathassa érzelmeit. Ez azonban mégsem egyszerű, mert a Szaturnusz bolygó megakadályozza abban, hogy nyíltan megvallja, amit a szíve mélyén érez. Emiatt ideges és feszült, így előfordulhat, hogy viselkedésével éppen az ellenkezőjét éri el, mint amit szeretne. Ajándékkal is kifejezheti érzelmeit.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Magánélete kedvezően alakul és ez hozzá segíti, hogy az élet más területein is sikereket érjen el. A szerelemben kellemes és romantikus órák várják, szavak nélkül is képes a partnere gondolataiban olvasni. Viszont, ha még egy új kapcsolat elején tart, óvakodjon érzelmei túlzott kimutatásától, nehogy a túlzott hevességével, ragaszkodásával elriassza a kedvesét.

Rák (június 22. – július 22.)
A magánéletében az érzelmei uralják, emiatt nagyon hiszékeny, így sajnos igen könnyen kihasználhatják. A túlzott jótékonykodása akár fizetési problémákhoz is vezethet. Hajlik a könnyebbik út választására, amivel nem szerez túl nagy népszerűséget a környezetében. A szerelemben nem szabad áltatnia magát, eljött az idő, hogy a tényekkel szembe nézzen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Párkapcsolatában a féltékenysége okozhat feszültséget, mivel a gyanakvásával könnyen elüldözheti a párját. A végletes gondolkodástól óvakodnia kell, és az eszére kell hallgatnia és nem az érzelmeire. A hiúságát igyekezzen háttérbe szorítani, nehogy a gondolkodásában átvegye az uralmat. Magánéleti gondjai problémát okozhat a munkahelyén a munkájában is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Egyre jobb nyomasztja a rengeteg munkája, emiatt már az otthonában sem tud kikapcsolódni. Úgy érzi, hogy mázsás súlyként nehezedik a vállára a felelősség, és egyre nehezebben képes megbirkózni vele. Nem szívesen panaszkodik, mert nem akar másokat terhelni a gondjával, pedig jól esne valakivel megbeszélni azokat. Most még az anyagiak sem kárpótolják.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Még önmagának sem meri bevallani, hogy már nyomasztja a társa túlzott ragaszkodása. Nem szereti az egyedüllétet, de amikor birtoklást vagy féltékenységet tapasztal, akkor inkább venné már a nyúlcipőt. Ki nem állhatja a veszekedést, és nem szeret megbántani senkit, de most a környezete számára kiszámíthatatlannak, kötekedőnek tűnik. Nem sejtik az okát.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Minden felmerülő problémájánál igyekszik a megérzéseire hallgatni, mert azokban még nem csalatkozott. Kerüli a hirtelen és meggondolatlan lépéseket, mert tisztában van vele, hogy azzal sokat árthat magának. Most okosan a kivárás taktikáját alkalmazza, mert teljesen biztos benne, hogy lesz még alkalom arra, hogy a saját malmára hajthassa a vizet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A fölösleges félelmei, szorongásai vagy a szőnyeg alá söpört problémái emésztési panaszokhoz vezethetnek. Legfőképpen a gyomor panaszok nehezíthetik meg a napjait, és sajnos akár gyomorfekély is kialakulhat. Igyekezzen diétázni, kerülni a nehéz és zsíros ételeket és mérsékelni a kávéfogyasztást is. Az alkoholtartalmú italokra még álmában se gondoljon.

Bak (december 22. – január 20.)
Erős a kommunikációs igénye, élénk gondolatcserére törekszik, de mégis gondjai akadhatnak. Ugyanis másokat mindenáron meg akar győzni a saját véleménye helyességéről. A vita sokszor hasznos és előrevivő, de csak abban az esetben, ha képes másokat is meghallgatni. Amíg meggyőződése, hogy célja érdekében manipulálhat másokat, nem sok jóra számíthat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Minden energiájával a pénzszerzésre összpontosít, és ennek következtében nem kevés anyagi haszonra is szert tehet. Attól azonban óvakodjon, hogy a nehéz munkával megszerzett pénzén gyorsan túl is adjon. Ne felejtse el, hogy azért, mert tele a pénztárcája, még nem azt jelenti, hogy mindent meg kell vennie, ami éppen megteszik. Tegyen félre nehéz napokra is.

Halak (február 20. – március 20.)
Rengeteget dolgozik, mégis a megérdemeltnél jóval több kudarcot elszenvedhet. Önhibáján kívül, számos akadályt kell legyőznie, emiatt sokat idegeskedhet, mérgelődhet. Mivel nem tudja a körülményeket megváltoztatni, ezért inkább minden alkalmat ragadjon meg, hogy minél többet lazíthasson. Utazzon el pár napra pihenni, ha módjában áll.

.