A Skorpió álljon ellen a csábításnak - napi horoszkóp 2017. január 12.

2017.01.12. 07:32

A Vízöntő ragaszkodik az elveihez, a Nyilas félelmei alaptalanok, a Halakat a munkahelyén csalódás éri.

Kos (március 21. – április 20.)
Környezetében csodálják vitalitását és a talpraesettségét, ezért most is megkérik egy szívességre, amit, ha nem is örömmel, de megteszi. Általában kissé erőszakosnak tartják, mert időnként hajlamos önmagát előtérbe helyezni, és figyelmen kívül hagyni, mások igényeit. Nagyon jól esik a hiúságának az elismerés, ezért most képes a feladatait félretenni és segíteni.

Bika (április 21. – május 20.)
Most úgy érzi magát, mintha egy útvesztőbe került volna, s nem találja a kiutat. Bár igazából semmi oka sincs rá, mégis elfogta a bizonytalanság és legszívesebben nem kezdene bele semmibe. A jegyében tartózkodó Hold felerősíti a szorongásait, így a folytonos aggodalmaskodása miatt megmagyarázhatatlan gyomor- és epepanaszai lehetnek.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szépen haladna a munkájával, ha nem kellene állandóan félbehagynia, hogy mások szolgálatára álljon. Szívesen segít, de tudja, hogy így biztosan elmarad a saját munkájával, aminek akár komoly következményei is lehetnek. Nehezen mond ellent, de most tudja, hogy a sarkára kell állnia. Szeretné úgy megoldania a dolgokat, hogy ne legyen harag belőle.

Rák (június 22. – július 22.)
Most úgy érzi mintha egy útvesztőbe került volna, s nem találja a kiutat. Bár igazából semmi oka sincs rá, mégis elfogja a bizonytalanság és legszívesebben nem kezdene bele semmibe. A jegyében tartózkodó Hold túlságosan felerősíti a szorongásait, így a folytonos aggodalmaskodása miatt megmagyarázhatatlan gyomor emésztési panaszai lehetnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egész nap még kitart a kellemes hétvége hatása, semmi nem sem tudja kihozni a sodrából, bár néhányan kollegái közül igencsak próbára teszik a türelmét. Csodálkozik, hogy milyen jól bírják az idegei, s hogy hamar túlteszi magát minden éles megjegyzésen, piszkálódáson. Örül, hogy ilyen jól kezdődik ez a hét, de nem sejti, hogy Ámornak köszönheti.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Tisztában van vele, hogy egy mókuskerékben van, s nem tud, de legyen őszinte magához, nem is akar kiszállni. Azt hiszi, hogy mindent egyedül, és azonnal kell elvégeznie. Nem fogadja el a felkínált segítséget se, mert akkor nem felel meg az elvárásoknak. Jó példával akar elől járni, pedig így is meg vannak elégedve a hozzáállásával és csodálják a tettvágyát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Sokkal több energiát szeretne befektetni a pénzkeresésbe, mert olyan álma van, amihez jelentősebb összegre van szüksége. Nem tudja, hogy mibe vág bele, de még konkrét terve sincs. Megpróbál tanácsot kérni a barátaitól, főleg akik elegendő tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Azt sem bánná, ha valakivel szövetkezhetne, mert mással magabiztosabb lenne.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Remek ajánlatot kap, de álljon ellen a csábításnak, maradjon hűséges az elveihez. Bár kecsegtető a lehetőség, amit kapott, de a kimenetele kétséges. Jól jönne a pénz, hisz anyagilag nem áll a legjobban, de most nem éri meg a biztosat feladni a bizonytalanért. Ne hagyja magát rábeszélni, és ne dőljön be a szép szavaknak és ígéreteknek, mert nagy árat fizethet érte.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A félelmei alaptalanok, ezért itt az ideje, hogy végre megnyugodjon. Fölöslegesen izgatja magát, ami sok energiáját leköti, amit hasznosabb dolgok végzésére is fordíthatna. Tanuljon és képezze magát vagy, ha nem áll módjában, akkor a szabadidejében olvasson. Ne feledkezzen el egy kellemes sétáról sem, függetlenül attól, hogy nincs kedve kimozdulni otthonról.

Bak (december 22. – január 20.)
Barátai kezdenek elmaradozni, mert számos elfoglaltságuk van. Jogosan bántja, hogy nehezen tudnak összehozni egy találkozót, de megérti, hisz ugyanabban a cipőben jár. Komoly szervezést igényel, ha néha egy rövid időre találkoznak, akkor viszont nagyon jól érzi magát velük. Sajnos a pénz utáni hajsza és az anyagi különbségek nem kedveznek a barátságoknak sem.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ragaszkodik az elveihez, és ezzel maradinak tűnik az illető szemében. Szeretné rávenni egy könnyű kalandra, de elutasítja, mert nem szeretne bonyodalmakat a kapcsolatában. Nem vágyik hosszabb viszonyra sem, mert jól érzi magát a párjával. Már volt módja megtapasztalni, hogy a külön utak nem vezetnek jóra. Még egyszer esze ágában sincs kockáztatni.

Halak (február 20. – március 20.)
A munkahelyén csalódás éri, mert önhibáján kívül lemarad olyan munkáról, amire biztosan számított. Ezzel nem csak anyagi veszteség éri, hanem a becsvágya is kielégítetlen marad. Szerencsére a gondok csak átmenetiek, mert egy újabb munkával hamarosan kárpótolni fogják mindenért. Kénytelen belátni, hogy nem szabad rögtön túlságosan sötéten látni a dolgokat.

.