A Skorpiónak ígéretesen alakulnak a kapcsolatai - napi horoszkóp 2017. január 14.

2017.01.15. 08:32

A Szűz pedig nagyon elszánt és kitartó, mert tudja, hogy jó úton halad.

Kos (március 21.-április 20.)
Ég a vágytól, hogy költekezzen, de ez mai napon nem fog sikerülni, mert a boltok zárva vannak. Nem is baj, mert szüksége lesz a pénzére, más alkalommal is. Kos jegyűként nem tartozik a kimondottan spórolós emberek közé. Kedveli a minőséget, a luxust és nem sajnálja a pénzt a mutatós ruhákra, így a különleges ízlésével mindig felhívja magára a figyelmet.

Bika (április 21.-május 20.)
Szívesen meglátogatná a vidéken élő rokonait, de sajnos most ez csak egy jó ötlet marad, mert az otthoni teendői miatt nem áll módjában. Fáj a szíve és vágyik a régi ízekre, a hagyományos ételekre, a jó ízű beszélgetésre, de beletörődik, hogy az utazást el kell halasztania. Pedig már a szeretteinek is beharangozta, hogy a mai napot nem otthon fogják tölteni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A bajban mutatkozik meg, hogy ki az igazi barát és kire lehet számítani. Szerencséje van, mert olyan barátai vannak, akik mindig a segítségére sietnek. Persze ez kölcsönös, mert tudja, hogy ez csak így tudna tartós maradni. Jó érzéssel tölti el, hogy a barátaival gyakran összejönnek, és közös programokat tudnak szervezni, s hogy mindig jól érzik magukat együtt.

Rák (június 22. – július 22.)
Örömmel tapasztalja, hogy jó pár centivel csökkent a derékbősége. Igaz sokat is tesz érte, a korszerű táplálkozással és a rengeteg mozgással. Most már áldja az eszét, hogy hallgatott másokra, és képes volt legyőzni a lustaságát. S főleg, annak, hogy nem sértődött meg a jó indulatú, de jogos kritikán. Szerencsére meg lett az eredménye, és a siker tovább ösztönzi.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Igyekszik a gyermekére a saját elképzelését ráerőltetni. Engedje, hogy a tehetségét kibontakoztathassa, és inkább támogassa benne. Lehet, hogy békességvágyból enged az unszolásának, de hosszútávon biztosan a kárát látja majd. Ne guruljon méregbe, ha a saját vágyát akarja megvalósítani. Gondoljon vissza a fiatal korára, vajon mindig azt tette, amit javasoltak?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nagyon elszánt és kitartó, mert tudja, hogy jó úton halad. Nem csak az esze, hanem a megérzése is azt súgja, hogy az illetőben megbízhat, a szándékai komolyak. Eldöntötte, hogy ebben az esetben a szívére hallgat, mert idáig még nem csalódott benne, pedig komoly próbák elé állította. S ahogy a mesében is kiállta a hős a nehéz próbákat, ugyan úgy a mostani párja is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Csak január eleje van, még nem késő megfogadni, hogy nem pazarolja energiáit olyan dolgokra, amik teljesen feleslegesek. Ugyan ez vonatkozik, az olyan barátokra is, akik csak a saját érdekeiket tartják szem előtt. Kerülje a negatív beállítottságú embereket, és a magánytól való félelme miatt ne sodródjon olyan kapcsolatba, ahol majd fel kellene adnia az egyéniségét.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Rendkívül ígéretesen alakul a kapcsolata, nagyon jól érzik magukat egymással és sok mindenről hasonlóan gondolkodnak. Boldogsága felhőtlen lenne, ha mások merő jóindulatból nem látnák el különféle jó tanácsokkal. Ne hagyja magát befolyásolni, és elbizonytalanítani, hanem legyen határozott, mert még a jóakarójának sem láthat bele a fejébe.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A mai napon nyugodtan gondolhat eljegyzésre esküvőre vagy eljegyzésre, mert ez az időszak alkalmas arra, hogy elkötelezze magát végleg valaki mellett. Persze, ha félti a szabadságát, akkor kétszer is gondolja meg, hogy mit tesz. Viszont, ha érzi, hogy társa az „igazi”, akkor ne halogassa döntését. Igaz január nem az esküvők hónapja, de ettől még boldog lesz.

Bak (december 22. – január 20.)
Mielőtt igazi békebíróként igazságot tenne, előbb mindenképpen tájékozódjon a valós helyzetről. Mivel mindenki mást állít, ezért tartsa magát ahhoz a szabályhoz, hogy egy állítás egy tagadással szemben nem sokat ér. Azonban, ha alaposan megfigyeli őket, és mind a két felet figyelmesen meghallgatja, akkor, ha elég szemfüles, hamar kiderül, ki mond igazat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A mai napon reggel még jó kedvű és tele van vitalitással, majd a hangulata változik akár az időjárás, és hirtelen semmihez sincs kedve. Legjobb, ha elfogadja, hogy vannak napok, amikor érthetetlen okokból semmi sem jó. Programok szervezésén töri a fejét, de jobban teszi, ha nem megy társaságba, mert akkor legalább elkerüli, hogy összevesszen bárkivel is.

Halak (február 20. – március 20.)
A mai napon legyen nagyon körültekintő, és ne csak a közlekedésben tartson be minden szabályt, hanem a magánéletében is. Ugyanis, ha rosszul számolja ki a lépéseit, akkor bizony könnyen csapdába eshet, és utána törheti a fejét, hogyan másszon ki belőle. Most jobb, ha belátja, hogy az a legkifizetődőbb, ha nem tér le az útról se jobbra, se balra.

.