A Szűz kapcsolatában szakításra is sor kerülhet - napi horoszkóp 2017. január 16.

2017.01.16. 07:50

A Halakat teljes mértékben az érzelmei irányítják, a Skorpiónak sikerül betartani az év elején tett fogadalmát, a Ráknak családi gondjai foglalják le a gondolatait.

Kos (március 21. – április 20.)
Anyagi téren nem lesz oka panaszra, de csak akkor, ha képes visszafogni a költekezési vágyát. Különben a pénz, ahogy jön, úgy menni is fog, ami igen érzékenyen érinti majd. Az anyagi gondok viszont a családi boldogságát is veszélyeztetheti, és nehezen látja be, hogy a szeretteinek tökéletes igazuk van. Hallgasson rájuk, ne csak a saját feje után menjen.

Bika (április 21. – május 20.)
Váratlanul nagyon jó lehetőséget sodor a sors az útjába, és ezzel módja lenne munkahelyet váltani, amivel anyagilag sem járna rosszul. Igaz, hogy ki kellene lépnie a megszokott mókuskerékből, és egy teljesen új helyzetbe beilleszkedni. Mivel döntés a kezében van, emiatt fél kockáztatni. Más lenne, ha el kellene mennie, mert kész tények elé állítanák. Így nehezebb.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mivel nagy munkabírású, a céljait meg tudja valósítani, de most érdemes lassítania kicsit, mert túlhajszolhatja magát. Ugyanakkor legyen nagyobb türelemmel a kisebb munkatempójú kollégákkal szemben. Óvakodjon a vitatkozástól, fölösleges civakodástól, mert a Mars bolygó most az élet bármely területén adódó problémája miatt feszültséget vált ki.

Rák (június 22. – július 22.)
A családi gondjai foglalják le a gondolatait, de egyenlőre sajnos nem találja a kiutat. Legfeljebb csak a panaszkodásig jut el, mert az aggodalmaskodás játssza a főszerepet a gondolkodásában. Pedig a megoldáson kellene törni a fejét, arra kellene koncentrálnia. Ne csak egyoldalúan szemlélje a dolgokat
Legyen megértőbb, hiszen az együttérzéssel többre megy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Terveit lépésről lépésre valósítsa meg, ne akarjon azonnal hatalmas sikert elérni. Az égiek csak akkor veszik pártfogásukba, ha képes a türelemre. Alapos munkának nagy előnye, hogy kevesebb hibát követ el, így nem érheti anyagi veszteség sem. Sőt a munkatársait se hajszolja a saját célja elérése érdekében és ezáltal megőrizheti a tekintélyét és a népszerűségét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Magánéleti problémák léphetnek fel és akár végleges szakításra is sor kerülhet. Legyen körültekintő, mert könnyen csalódás érheti, ha nem a valóságból indul ki. Az is elképzelhető a kapcsolata azért ér véget, mert már nincs több dolguk egymással. A szakítás, mindenképpen megviseli, és nem csak lelkileg betegedhet bele, hanem sajnos akár még testileg is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Jegyében járó Jupiternek köszönhetően a mai napon jól alakulnak a dolgai, de azért ne bízza el magát. Főleg magánéletében akadhatnak problémái, ha meggondolatlanul éles sértést vág a társa fejéhez. A felszín alatt meghúzódó birtoklási vágya nyugtalanná teszi, emiatt ingerültebb a kelleténél. Nem fontos éjjel nappal a társával lennie, engedje levegőhöz is jutni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Sikerül betartani az év elején tett fogadalmát és ez rendkívül elégedetté teszi. Ez a siker tovább növeli az önbizalmát, így magabiztosan hala az útján. Nagy célok elérése foglalkoztatja, már minden erejével ennek a megvalósításán dolgozik. Élvezi, hogy tervezhet és szervezkedhet, fantáziája már azonnal beindult és jobbnál jobb ötletek születnek az agyában.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Plútó bolygót ért negatív fényszögek következtében, érzelmi végletek jellemzik, így hol szabad akar maradni, hol pedig túlságosan ragaszkodóvá válik. A társának emberpróbáló feladat a kedélyingadozásait kezelni. Ne tegye próbára a tűrőképességét, mert, ha megunja a rapszodikusságát, könnyen előfordul, hogy örömmel engedi, hogy szabad legyen.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagy vehemenciával próbál másokat meggyőzni a saját igazáról, az ellenvéleményt nem fogadja el. Indulatosabb a kelleténél, pedig ezzel sokat árt magának. Belső feszültség, nyugtalanság gyötri, amit igyekezzen ne a környezetén levezetni. Próbáljon meg egy kicsit lazítani, nehogy olyan embert bántson meg, aki miatt lelkiismeret furdalással kell majd küszködnie.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Számos apró, de kellemetlen egészségügyi panaszokkal kell megbirkóznia. Migrénes fejfájás kínozhatja, főleg, ha nehezen találja a megoldást egy problémára. Ne hanyagolja el a szív vagy a keringési panaszait, hanem forduljon orvoshoz, és lehetőleg a legkevesebbet idegeskedjen. Munka után próbáljon pihenni, az úszás vagy a séta a friss levegőn segíthet.

Halak (február 20. – március 20.)
Teljes mértékben az érzelmei irányítják, emiatt könnyen elveszítheti a realitás érzékét. Pedig nagy szüksége lenne a józan eszére, mert komoly döntést kell meghoznia. Akár a magánéletéről, akár az egzisztenciájáról van szó, próbálja mérlegelni a helyzetet, ne döntsön azonnal. Nagy a tévedés veszélye, mert a Mars bolygó hírtelen cselekedetekre hajlamosítja.

.