A Szűz párkapcsolatában hajlamos az illúziók kergetésére - napi horoszkóp 2017. január 7.

2017.01.07. 08:21

Az Oroszlánnak a szerelemben folytatódik a jó időszaka, a Mérleg fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, a Bak unja már a tétlenkedést.

Kos (március 21. – április 20.)
Ne keseredjen el, ha még nincs programja a hétvégére, még nem késett le semmiről. Igaz nyugodtabb lenne, ha tudná, hogy mit fog csinálni, de higgye el, hogy minden időben megoldódik. Kellemes társasági ember lévén, biztosan talál partnert vagy baráti társaságot, akivel elmehet valahová. De akár szervezhetne is egy jó partit, gyorsan hívja össze a barátait.

Bika (április 21. – május 20.)
Jobb lenne, ha belátná, hogy minek olyan szekér után futnia, amelyik nem veszi fel. Természetesen továbbra is erőltetheti, de azzal csak az önérzetét rombolja. Hiszen, ha az illető komolyan gondolná a kapcsolatukat, akkor most is ön mellett lenne. Kár különféle elméleteket gyártania, és ámítania magát, mert addig is megfosztja magát egy komoly kapcsolattól.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az elbizakodottság nem vezet jóra, s bár most remekül mennek a dolgai, de nem árt, ha nem esik túlzásokba. Köztudott, hogy a sors kereke forgandó, és jöhetnek nehezebb napok, ezért nem ajánlatos két kézzel szórnia a pénzt fölösleges dolgokra. Természetesen, ha másokon szeretne segíteni, akik rászorulnak a segítségére, akkor azt csak bátran tegye meg.

Rák (június 22. – július 22.)
Ügyesen szervezze meg a teendőit, és akkor még nagyon sok ideje marad a kikapcsolódásra. Ha családos, akkor várja el a gyermekétől, hogy a korának megfelelően vegyen részt a rendrakásban. Szerelemben kellemes órák várják, a harmóniát nem zavarja meg semmi. Azonban, ha egyedül él, itt az ideje, hogy társaságba menjen. Biztosan jól érzi majd magát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szerelemben folytatódik a jó időszaka, nincs mitől tartania. Mégis hajlamos rémeket látni, és olyan dolgokat képzelni, aminek semmi köze a valósághoz. A kételyeit igyekszik magába folytatni, mert tisztában van vele, hogy a gyanakvásával vagy a vádaskodásával csak saját maga alatt vágná a fát. Viszont a bizonytalanság úgy érzi, felemészti a lelki erejét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Párkapcsolatában hajlamos az utóbbi időkben az illúziók kergetésére, pedig máskor két lábbal áll a földön. Képes a kedveséért akár a csillagokat is lehozni az égről, holott erre nem kérte. Többet képzel a viszonyukba, mint kellene, emiatt könnyen csalódás érheti. Úgy érzi, mintha elvarázsolták volna, ezért sajnos hajlamos az égi és a földi szerelmet összekeverni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, ezért igényli, hogy valakivel szoros kapcsolatban éljen. Magány gyűlölete jellemzi, de még mielőtt gyorsan új kapcsolat után nézne, próbáljon meg egy kicsit egyedül is lenni. Nem szabad meggondolatlanul új kapcsolatot kezdeni még azelőtt, hogy a régit elfelejtené. Adjon időt, hogy a lelki sebei begyógyuljanak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy régi barátságának az alapjai inogni látszanak, és ez igen érzékenyen érinti. Nehezen veszi tudomásul, hogy minden ok nélkül eltávolodtak egymástól és hiába igyekszik helyreállítani a barátságot. Skorpióként hűséges és kitartó a barátságban, és akit megszeret, azért még tűzbe is menne. Ám most kénytelen belátni, ez bizony fölösleges tett lenne.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Amennyiben kedve van hozzá, akkor e napot szentelje testedzésnek, a sportnak. Nagy a valószínűsége, hogy az ünnepek alatt néhány kiló súlyfelesleget sikerült magára szednie. Itt az ideje, hogy megszabaduljon tőle, anélkül, hogy diétázással, vagy éhezéssel kínok kínját kellene kiállnia. Kérje meg a szeretteit, tartsanak önnel. Jelenlétük lelkesítően hat.

Bak (december 22. – január 20.)
Kissé unja már a tétlenkedést, ég a vágytól, hogy újra bekerülhessen az üzleti élet körforgásába. Új ötleteken töri a fejét, és szeretné azokat gyorsan megvalósítani, de ezekben a napokban erre még nem sok az esélye, hisz az év elején sokan még a szabadságukat töltik. A kielégítetlen tettvágya idegessé és türelmetlenné teszi, amit ne a környezetén vezessen le.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az érzelmi életében érdemes minden tanácsot átgondolni, és amennyiben a segítségére van, akkor alaposan átgondolni. Még mielőtt rossz döntést hozna, aludjon rá egyet, nehogy később megbánja. Amit most jónak és helyesnek lát, azt lehet, hogy majd butaságnak vagy fölösleges lépésnek tart majd. Ne kapkodjon, próbáljon meg csak az eszére hallgatni.

Halak (február 20. – március 20.)
Személyi bolygója a Neptunusz együtt áll a Marssal így nagy aktivitás és cselekvési kényszer jellemzi. Emiatt hajlamos belehajszolni magát olyan feladatba is, amit máskor eszébe sem jutna elvállalni. A veszély abban rejlik, hogy nem érzi a realitás kereteit és könnyen túlhajszolja magát. Szervezete, idegrendszere kimerül, és sok idő kell a regenerálódáshoz.

.